14 hetes kismama vagyok! 53kg voltam a terhességem elején, jelenleg 3kg-ot fogytam! Mennyire normális ez?
ez normális. a baba úgyis elveszi a szervezetedtől ami neki kell. az jó, ha többször próbálsz keveset enni, majd egyszer csak úgyis megjön az étvágyad, sőt!
addig is szedd a terhesvitamint, sok folyadék, gyümölcs, főzelékek stb.
ilyenkor a plusz kalóriaigény annyi mint például egy plusz uzsonna.
Én az első 4 hónapban ledobtam szintén 3 kilót, és nem is igazán akart visszajönni sokáig. De a doki mondta, hogy semmi baj nincs, ez előfordul, és a baba szépen fejlődik. Én 57 kilóról indultam, szóval szintén nem volt sok feleslegem, mégis fogytam, de nem hánytam, sőt rendesen ettem! Rajtam most kb. 3-4 kiló van, szóval még mindig nem sok, de nekem ez most így tetszik - nem nehéz mozogni, nem terhel meg a sok plusz kiló, viszont a babám remekül van és ő gyarapodik rendesen. :)
Ne ijedj meg, nem lesz semmi baja!
30 hetes kismama
ne aggódj. én 55kgról fogytam 52-re, első 5hónapban sokat hánytam, hányinger,vitaminokat kihánytam, száraz kiflit rágcsáltam, 2kanalanként ettem a lencselevest-csak azt kivántam, meg az almát. most 33hetesen +5kg van rajtam, a baba teljesen egészséges, sőt, a 30hetes uh-n még az átlagnál egy héttel nagyobb is.
Minden rendben van, a baba elveszi tőled, ami kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!