Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondanátok a véleményeteket?...

Elmondanátok a véleményeteket? . De ne azt írjátok, hogy gondoljon mindenki azt amit akar.

Figyelt kérdés

Tényleg kíváncsi vagyok:

Van 3 lány gyermekünk, akiket imádunk és ŐSZINTÉN nagyon örülünk annak, hogy mind a három lány :) DE TÉNYLEG!

Szívesen vállalnák 4. babát is, de már a 3. baba várásakor is megkaptuk, hogy biztos azért szülök, hogy VÉGRE FIÚ legyen! Pedig nem így van.

Attól félünk, hogy ha vállalnák a 4. kicsit akkor még inkább ránk húznák ezt: CSAK azért, hogy VÉGRE legyen más nemű is! :(

Tudom, hogy gondoljon mindenki azt amit akar, meg, hogy ne foglalkozzak azzal amit mondanak, de ezt nem lehet csak úgy lenyelni, főleg ha ezt az ember a saját családján kívül a munkatársaktól de még a 6. szomszédtól is ezt hallja! :(

HA fiú baba születne akkor gratulálnának orrba-szájba, hogy na megérte, ha meg a 4. is kislány, mint a többi gyerkőc akkor jönnének a sajnálkozások szóban, mimikában stb...

NA ettől félek, de nagyon :(

Nem tudok elvonatkoztatni, hiába...

2011. dec. 14. 12:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek,mi a másodikat várjuk csak, és Ő is kislány, és már most sokan sajnálkozva néznek a férjemre...Ő mindig azt mondja: "egy ember egy fajtát tud!" :)És természetesen büszke nagyon :) Ez tudom akár bántó is lehet annak akinek van lánya is meg fia is,de számunkra is bántó, hogy sajnálnak a lányaink miatt!

2 éves kislány és 19hetes pocakcsajszi anyuja

2011. dec. 14. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne másnak a véleményére adjál. A tuti az, ha van egy fiad meg egy lányod. Ez a séma, azzal mindenki elégedett. Ha eltérsz, már szekálnak. Tőlem is szokták kérdezni, hogy ez is fiú? Igen, mondom, mi csak fiút tudunk. Aztán nem firtatják tovább.
2011. dec. 14. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 3 éves kisfiam, január végén jön a hugi. Biztos rossz érzés ez neked, de ha ilyen megjegyzéseket kapsz, akkor miért beszélsz róla másoknak? Ne mondj senkinek semmit arról, hogy esetleg szóba jöhet még egy baba, és ha sikerül, akkor is csak azzal osztozz az örömeidben, akiben a végsőkig megbízol, és más véleményét ereszd el a füled mellett.

Amúgy meg szerintem nagyon sok ember irigykedhet rátok, hogy olyan anyagi körülmények között éltek, hogy ennyi gyermeket fel tudtok nevelni!!!

2011. dec. 14. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Találjatok ki valami frappáns dumát, amivel lereagáljtok a kellemetlen beszólásokat.

Pl hogy azért csináltunk 4 lányt, hogy ne kelljen sok borotvát tartani a fürdőszobapolcon.

2011. dec. 14. 15:00
 15/19 krisztivan ***** válasza:

Mindenképp találj ki valami frappáns dumát.

pl.:Jaj,ez is kislány lesz?!

-Hát lehet,mert nyitott szájjal csináltuk!

-Majd jó hozományt kapunk értük!

Vagy csak egyszerűen,mi közöd hozzá??

2011. dec. 14. 15:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a véleményét!

Tudom, igazatok van! Magunknak szeretnénk a babát és nem másoknak, csak olyan bántóak tudnak lenni az emberek! :(

Szerencsére nincsenek anyagi gondjaink (ezt csak azért írom, mert tényleg nem a családi miatt szeretnénk sok gyereket)

Mindig is sok babát akartunk :)

Jó ötlet a frappáns visszavágás!

:)

Nagyon büszke vagyok a családomra!

Köszönöm még egyszer, hogy leírtátok a véleményeteket!

2011. dec. 14. 17:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Az emberek már csak ilyenek. Néha nagyon gonoszak tudunk lenni. És néhea észre sem vesszük, hogy a másikat esetleg megbántottuk. Mert nagyon különbözőek vagyunk.

(Én anyósomon nem tudok néha eligazodni, olyan furcsán értelmezi a dolgokat olykor. )

2011. dec. 15. 10:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is tudom hogy baromi idegesítő mert nekem 2 fiam van és engem is lesajnált mindenki amikor mondtam hogy a második is fiú.Szó szerint sajnáltak.Úristen mintha tragédia lenne több egy nemű gyerek!Rengeteg előnye van,játék,ruha ...stb öröklés szempontjából.Persze jó lenne tudni milyen érzés kislány anyukájának lenni de azért hogy így lesajnálják az embert...Én azt szoktam mondani:igen két fiú.mert mi a fiúkat gyűjtjük.És nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk.Emellett azért hogy idegesítőek nincs az a beszólás ami eltántoríthatna még egytől ha mi akarnánk még egy babát!És minden elismerésem a tiéd!
2011. dec. 19. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Na akkor ezt kapd ki!:) Van egy 3éves kisfiam, már amikor vele terhes voltam már akkor is cirkuszolt anyósom, hogy csakis kislány legyen, mert a család csupa fiús, most a másodiknál egyenesen azt mondta, nyakon vág, ha nem lány lesz. Én meg direkt mindenkinek azt mondom, h még egy fiút szeretnék, mert abba már profi vok és legalább akkor olyan jó barátok lennének a nagyobbik fiammal!És mikor ezt mondom, köpni, nyelni nem tudnak:)!szerintem jó trükk!de amúgy meg nekem mindegy, hogy milyen nemű lesz!
2011. dec. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!