Elmondanátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Megkaptam az AFP eredményemet ami 0,84 MoM.Az orvosom szerint ez jó.Mennem kellett a genetikai tanácsadásra a korom miatt(35)ott ráírták a kartonomra, hogy alacsony AFP, jó innen mentem az UH-ra, ahol lecsesztek, hogy korán lett levéve az AFP-hez a vér mert én 17+3 vagyok a baba pedig 16+4 ja és valamivel több a magzatvíz. Jó innen visszamenetem a tanácsadóba ahol felajánlották a magzatvízvétel lehetőségét amivel nem éltem.Lehet hogy én vagyok a hülye de eredmény vagy jó vagy nem jó.2010. nov. 30. 16:24
1/4 anonim válasza:
Talán annyi a "csavar", hogy az orvosod azért mondta, hogy "jó" az eredményed, mert tudja, hogy az AFP eredménynek nincs jelentősége, mert 50-50%-os a biztonsága.
A genetikán meg a referenciatartományra hivatkoztak, ami szerint alacsony az érték...
A helyedben én ugyanígy jártam volna el!
Jó babavárást!
2/4 anonim válasza:
És a 12.heti tarkóredő eredménye mi volt egyébként?
Nekem is 0,8 lett az afp, amire azt mondták, hogy pont az alsó határon van, de ne törődjek vele.
A kombinált teszt és a tarkóredő eredményeim jók lettek.
Én biztos ami biztos elmentem a 20.hétig kétszer is 4D-re (azt hiszem 16.és 19.héten), hogy ott is jobban nézzék meg a babámat, hogy biztosan egészséges legyen.
Esetleg ha kételkedsz, menj el 4D-re te is.
3/4 anonim válasza:
Az afp egy elavult vizsgálat,amit már az osvosok sem értenek,hogy miért csinálnak.Valószínüleg az orvosod is tisztában van ezzel,ezért is nem riogatott.Tartkóredő mennyi lett,12.heti genetikai eredmény jó?Szerintem nincs okod aggódni.Boldog babavárást!
4/4 anonim válasza:
Nekem mielőtt levették az afp-t a doki már mondta hogy pozitiv lesz a korom miatt(én is 35 voltam).Pozitiv is lett,küldtek a genetikára,18 hetes uhra,ott minden rendben volt,még a magzatviz vételt sem ajánlották fel.A18 hetes uh a döntő.Amúgy én is ajánlom a 4d ultrahangot.Szerintem nálad is a korod miatt lehet a pozitiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!