Ha a 35. héten születne meg a babám lehetne gond?
Nekem más tapasztalatom van- de azért leírom- remélem nem baj.
Nekem betoltott 38hétre született a második kisfiam, aki mindössze 2600gramm volt- és 3100ra tippelték szülés előtt UH-n. Nekem is nagyon nyílt a méhszáj, és meg is indult magától a szülés. A mai napig sincs rá magyarázat, hogy miért lett ilyen pici. Mert az első gyermekem, az 3600grammal született. Ő meg ilyen pici maradt, és szülés után 3napig semmit sem csinált. Nem kellett lélegeztetni ugyan, de megörzőben volt, infúziózták, állandóan szurkálták, nézték a vérét, naponta 3x megvizsgálták. Utána eltelt a 4.nap, és életre kelt a baba- szó szerint. Olyan volt, mintha akkor született volna meg. :) Neki majd 4nap kellett, hogy megszületése után alkalmazkodjon a külvilághoz, éppen időben eszmélt fel a drágám, mert már koraszülöttosztályra akarták szállítani, annyira passzív volt. A zárójelentésén az is szerepel, hogy koraszülött!!
EGyébként semmi baja a világon- csak hogy ilyen pici maradt, nagyon kis gyenge volt, és szó szerint ennyi időbe telt neki, hogy alkalmazkodjon a méhen kívüli életre. Több doki is megvizsgálta mielőtt hazaengedtek 9nap kórház után!!! és végülis egy egészséges aranyos kisbabával mentem haza. Mára már másfél éves, tényleg nincs a világon semmi baja, mozgásban, értelemben semmiben sincs lemaradva. Egy igazi kis rosszcsont, amilyen egy másfél éves kisfiu!
Barátnőm kislánya szintén 35.hétre született 2850grammal, 3nap kórház, a világon semmi baja.
Tehát nincs két egyforma baba!!
Kedves utolsó válaszoló!
Nem baj, hogy leírtad, sőt köszönöm szépen! Örülök, hogy végül minden jól alakult és igen igazad van nincs két egyforma baba. Most már egy picit megnyugodtam főleg, hogy jött egy olyan érzésem, hogy 2 hétig még marad benn. + meg is beszéltem a fiammal, hogy tessék még legalább a 37. hétig bent maradni. Remélem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!