Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond lehet abból, ha a 15...

Gond lehet abból, ha a 15 kg-os fiamat emelgetem 25 hetes terhesen? Néha meg kell emelnem, tudom hogy nem szabadna, meg nem is esik jól, aggódom emiatt. A külső méhszáj kúpnyira nyitva van.

Figyelt kérdés

2011. dec. 7. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig is emelgetted, akkor nem.

Én volt, hogy egyszerre emelgettem a 15 és 13 kg-os gyerekeimet még a 30. hét után is, pedig én is egy ujjnyira nyitva voltam. Mondjuk ez ritkán fordult elő, de simán cipelgettem őket külön külön is ébredésnél. És így sem szültem hamarabb. De azért ha lehet ne dobáld. :)

2011. dec. 7. 11:57
 2/6 Beus6 ***** válasza:
Szerintem is mellőznöd kéne a sok emelgetést! nem azt mondom h baj lehet de ha nem is esik jól!? csak azt emeld amit nagyon kell. mennyi idős a fiad? ha beszélnél vele erröl bizti megértené:D jó babavárást:D
2011. dec. 7. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Megertem a gondodat en is hasonlo cipoben jarok csak az en fiam 18Kg es nekem sem szabadna emelnem egyaltalan.Mindenfele kis trukkot alkalmazok,pl a kad ele teszek kisszeket es fogom mindket karjat ha ki be lepik akadba vagy ha ejszaka felkel wc-re akkor most nem olbe szaladok ki vele hanem papucs es kikiserem.Ha meg szeretgetni akarjuk egymast akkor leulok es felul az olembe:)ha a tobbit o maga megoldja kis segitseggel.nalunk egyelore bevalik:)jo babavarast es jo egeszseget nektek.
2011. dec. 7. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem mondom, hogy nyugodtan emelgesd. Nyilván nem lehet elkerülni, én sem tudom, naponta emelgetem 3 éves fiamat, 31 hetesen még zárt a méhszájam. Mondjuk azért szerintem megkérdezhetnéd az orvost ezzel kapcsolatban, mert még sok van hátra, nehogy a végén az legyen, hogy teljes ágynyugalomra leszel ítélve, mert tovább nyílik a méhszájad.
2011. dec. 7. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha eddig is emelgetted, akkor a "néhából" nem lehet baj. Próbáld meg kicselezni, ahogy mások is írták, ha csak babusgatásra vágyik, akkor leülsz és úgy üljön az öledbe. Ha mentek valahová, akkor fogd meg a kezét, és mondjuk egyezzetek ki abban, hogy mondjuk a sarokig/lépcsőig/valameddig jön még a saját lábán, utána veszed fel. Ilyen elesés utáni vigasztalást is el lehet intézni leguggolva-magadhoz ölelve.

Nyilván, az etetőszékbe/ből pakolást, kádba/ból emelést nem tudod elkerülni, de annyi bele kell hogy férjen.

2011. dec. 7. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. dec. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!