Gond lehet abból, ha a 15 kg-os fiamat emelgetem 25 hetes terhesen? Néha meg kell emelnem, tudom hogy nem szabadna, meg nem is esik jól, aggódom emiatt. A külső méhszáj kúpnyira nyitva van.
Ha eddig is emelgetted, akkor nem.
Én volt, hogy egyszerre emelgettem a 15 és 13 kg-os gyerekeimet még a 30. hét után is, pedig én is egy ujjnyira nyitva voltam. Mondjuk ez ritkán fordult elő, de simán cipelgettem őket külön külön is ébredésnél. És így sem szültem hamarabb. De azért ha lehet ne dobáld. :)
Ha eddig is emelgetted, akkor a "néhából" nem lehet baj. Próbáld meg kicselezni, ahogy mások is írták, ha csak babusgatásra vágyik, akkor leülsz és úgy üljön az öledbe. Ha mentek valahová, akkor fogd meg a kezét, és mondjuk egyezzetek ki abban, hogy mondjuk a sarokig/lépcsőig/valameddig jön még a saját lábán, utána veszed fel. Ilyen elesés utáni vigasztalást is el lehet intézni leguggolva-magadhoz ölelve.
Nyilván, az etetőszékbe/ből pakolást, kádba/ból emelést nem tudod elkerülni, de annyi bele kell hogy férjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!