Ha a 35. héten születne meg a babám lehetne gond?
Nekem a kislanyom 35 hetree szuletett, pont aznap volt 35 hets. Semmi gond nem volt vele, azt leszamitva, h nem tudott szopizni, de sok 40 hetre szuletett sem tud. Megtanult kesobb szopni is. 2380 g es 51 cm volt, nem kellett lelegeztetni, sot, inkubatorban sem volt, csak ujszulott orzoben, tehat nem volt velem. Nem mondom, h pont igy indult minden mint egy idore szuletettnel, de hal istennek semmi komolyabb problema nem volt. Es azert a 35 hetes baba tudeje ki van mar fejldove, nagyon nagyon ritka, h lelegeztetni kene egy ekkora babat. Eleteselye mar egyenlo az idore szuletett babaeval. Az lozo hozzaszolo kicsit eltulozta a dolgokat. Amikor bent voltunk mi a korhazban, volt 34 es 33 hetre szuletett baba is, ikrek is, es senkivel semmilyen gond nem volt. Ugyesen gyarapodtak. De volt olyan 40 hetre szuletett 2 kilos kisbaba, aki sokkal sokkal tobbet volt bent a korhazban mint mi.
Szerintem nyugi, tuti nem lenne baj, de amuyg mg maradjon bent 2 hetet, azt kivanom nektek!
húha, ugyanebben a szituban vagyok, mint te kérdező.
Hivatalosan január 20.-ra voltam kiírva, aztán áttettük január 10.-re, mert az én babámnak nem csak a súlya, hanem minden más adata kb másfél-2 héttel nagyobbnak mutatja.
32+5 hetesen volt 2400g, iszonyat nehéz, nekem is van viszonyítási alapom, mert már szültem, de akkor nem voltam ennyire rosszul.
Csupa víz vagyok, nem bírok aludni, az ujjaimat behajlítani, és tegnap este is azt hittem szülünk, mert végig jóslóztam.
A kérdésedre a válasz pedig (már leírtam egy másik kérdésben) a szomszédom január 1.-re volt kiírva, egy front hatására megszült november 27.-én, egy 3 kg-os kisfiút, minden oké, 3 napot voltak bent.:)
én is bízom benne, hogy még a Karácsonyt megvárja odabent, de megmondom őszintén, hogy egyszerűen érzem, hogy már nem sokáig húzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!