Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki nagyon hamar érezte...

Volt aki nagyon hamar érezte már a babája első mozgásait? És az hányadik héten volt?

Figyelt kérdés
10 hetes kismamam vagyok és pár napja érzem szerintem a baba mozgásait. Második baba, szóval tudom mit kell érezni és ez nem bélmozgás. Tegnap a doki pont UH-ozott, amikor megint éreztem és pont "boxolgatott" a kis kezeivel éppen a kis drágám. Lehet hogy tényleg ilyen korán érzem?
2011. dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
24%

9. valaszolonak: nyilvan ugy sem fogod beismerni, hogy hulyeseget irtal korabban is, de latom, hogy szoveget ertelmezni sem tudsz.

En irtam neked kedves, hogy ulomagassagrol beszelunk magzati korban, teljes testhosszrol nem. Szoval nem irtam, hogy a kezek hossza benne van. Sot, azt irtam, hogy nincs benne. Probalam neked akkkor is magyarazni, de ertelmezni nem tudtad. Mellesleg ujabb butasag, hogy a felnottek testmagassagaba es a magzatok hossza kozott probalsz arhuzamot vonni. Merhogy a felnotteknel peldaul a labak hosszat igencsak beszamitjak, magzatoknal azt sem kell. Nem igazan ertem, hogy miert is peldaloztal egyikkel a masikra...

Szerintem nincs am veled semmi gond, lehet, hogy valoban olvastal is valamikor a temaban, csak akkor sem fogtad fel, hogy mit es osszekeverted a dolgokat. Ragaszkodj csak nyugodtan ahhoz, hogy a 10. hetes terhesseghez a 8. hetes terhessegi hethez tartozo mereteket kell hozzarendelni. Csak tarsasagba ne hangoztasd. Le lehet am engem nyugodtan pontozni, meg is lehet sertodni, mar kb lenyegtelen igy kb 5000 megirt valaszom utan, ennyi boven belefer.

2011. dec. 9. 21:11
 52/52 anonim ***** válasza:
51%
Ugyan nem nekem szól a szónoklatod,nem sértődtem meg,de azért lepontozlak:)És nem társaságba,hanem társaságbaN:)És teszek az 5000 pontodra:D
2011. dec. 9. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!