Volt aki nagyon hamar érezte már a babája első mozgásait? És az hányadik héten volt?
Crl-t írtam természetesen!Nem teljes hosszt!
És a kedvetekért kikerestem mekkora az átlag
11 hetesen: 41-50 mm
De mivel 11+6 hetes voltam gondolom ez már nektek nem mérvadó így kikerestemm a 12 heteset is,mert ahhoz már közelebb voltam a vizsgálatkor: 55-65mm
Na lehet számolni hány mm-rel hosszabb!
Köszönöm a sok építő jellegű hozzászólást.
Aki rendesen válaszolt azt elolvastam és köszönöm, aki meg nem azt átugrottam..
Ez az oldal nem azért jött létre, hogy egymást oltogassuk. A neve is az, hogy Gyakori kérdések és ha valakinek kérdése van az megírja. Lehet valaki nagyon szakértőnek gondolja magát és csak lekezelően tud válaszolni, de majd az élet más területén ő is kis senkinek fogja magát érezni ha neki lesz kérdése és majd jól lehülyézik.
Egy szóval nem írtam, hogya az én gyerekem szebb, jobb, nagyobb, stb, csak egy szimpla kérdést tettem fel, amit ha elolvastatok, akkor leírtam, hogy én sem hiszem, hogy ez valóban a baba lenne, de nem is bélmozgás. Csak hát a szövegértés ugye...
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!