Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki nagyon hamar érezte...

Volt aki nagyon hamar érezte már a babája első mozgásait? És az hányadik héten volt?

Figyelt kérdés
10 hetes kismamam vagyok és pár napja érzem szerintem a baba mozgásait. Második baba, szóval tudom mit kell érezni és ez nem bélmozgás. Tegnap a doki pont UH-ozott, amikor megint éreztem és pont "boxolgatott" a kis kezeivel éppen a kis drágám. Lehet hogy tényleg ilyen korán érzem?
2011. dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
66%

Crl-t írtam természetesen!Nem teljes hosszt!

És a kedvetekért kikerestem mekkora az átlag

11 hetesen: 41-50 mm

De mivel 11+6 hetes voltam gondolom ez már nektek nem mérvadó így kikerestemm a 12 heteset is,mert ahhoz már közelebb voltam a vizsgálatkor: 55-65mm

Na lehet számolni hány mm-rel hosszabb!

2011. dec. 7. 18:33
 32/52 anonim ***** válasza:
39%
Tök mindegy mennyivel volt hosszabb,szebb,okosabb,akkor is LEHETETLEN,hogy érezd tíz hetesen!!!!!!!!!!
2011. dec. 7. 18:43
 33/52 anonim ***** válasza:
74%
Jézusom!!! "visszatartott puki durrant befelé" hát te biztos vagy olyan okos, hogy nem tudod a gyereket megkülönböztetni a fingtól....GRATULÁLOK!!! Ilyenkor jövök rá, hogy tényleg lehetnek olyanok, akik arra sem jönnek rá hogy babát várnak...biztos azt hiszik, hogy hónapokig kering bennük a sz@r...
2011. dec. 7. 18:48
 34/52 anonim ***** válasza:
35%
Te is keringtél egy pár hónapig utolsó aztán egyszer csak felsírtál:))) Kérdező!Még nem érezheted ilyen korán!
2011. dec. 7. 19:00
 35/52 anonim ***** válasza:
42%
18:33 as: Te még mindig a centiken lovagolsz! Tök mindegy az az 1-2 centi. És végülis nem te írtad ki a kérdést, t meg majdnem 12 hétről beszélsz. A kérdező meg 9 hetesen és pár naposan érezte. Na ettől áll égnek az ember haja.
2011. dec. 7. 19:19
 36/52 anonim ***** válasza:
25%
19: tudod egyébként, hogy miről van szó? Mert szerintem te, meg aki ilyen baromságot kiír az keringett...
2011. dec. 7. 19:27
 37/52 anonim ***** válasza:
34%
19: 27 Kinek írtad és mit? Mert kicsit értheetetln vagy!
2011. dec. 7. 19:29
 38/52 anonim ***** válasza:
21%
19:00 gondolom te írtad ki azt a hatalmas megállapítást, hogy a babáját pukinak érezte...hát felsírtál te is... azóta is sírsz a hülyeségtől
2011. dec. 7. 19:32
 39/52 anonim ***** válasza:
52%
Én nem azt írtam,hogy a babáját pukinak gondolta.Azt csak azért írtam,mert ilyen korán még nem érezheti a mozgását a babájának!Lehet,hogy ha fingana egy egészségeset,megszűnne a problémája:))Én vagyok a hármasikres és van már két gyermekem,szóval tudom,hogy baromságot írtok,mikor azzal jöttök,hogy 9+pár naposan ÉRZITEK a babát! Csak beképzelitek!Tudom:)
2011. dec. 7. 19:40
 40/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok építő jellegű hozzászólást.

Aki rendesen válaszolt azt elolvastam és köszönöm, aki meg nem azt átugrottam..

Ez az oldal nem azért jött létre, hogy egymást oltogassuk. A neve is az, hogy Gyakori kérdések és ha valakinek kérdése van az megírja. Lehet valaki nagyon szakértőnek gondolja magát és csak lekezelően tud válaszolni, de majd az élet más területén ő is kis senkinek fogja magát érezni ha neki lesz kérdése és majd jól lehülyézik.

Egy szóval nem írtam, hogya az én gyerekem szebb, jobb, nagyobb, stb, csak egy szimpla kérdést tettem fel, amit ha elolvastatok, akkor leírtam, hogy én sem hiszem, hogy ez valóban a baba lenne, de nem is bélmozgás. Csak hát a szövegértés ugye...

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2011. dec. 7. 19:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!