Volt aki nagyon hamar érezte már a babája első mozgásait? És az hányadik héten volt?
Figyelt kérdés
10 hetes kismamam vagyok és pár napja érzem szerintem a baba mozgásait. Második baba, szóval tudom mit kell érezni és ez nem bélmozgás. Tegnap a doki pont UH-ozott, amikor megint éreztem és pont "boxolgatott" a kis kezeivel éppen a kis drágám. Lehet hogy tényleg ilyen korán érzem?2011. dec. 7. 13:36
41/52 anonim válasza:
19:29! A hármasikres vagyok,és engem osztanak!Hogy már 9és fél hetesen érezték a babát,amit én nem hiszek el!
42/52 anonim válasza:
Nem tudom miért sértő, hogy pukit írnak. Mert olyan az elején, hiába tagadjuk, csak később lesz másféle érzés.
43/52 anonim válasza:
Egyébként pedig a sz@r nem kering, a bélrendszerben (és az egész emésztőcsatornában) egyirányú a forgalom :D
44/52 anonim válasza:
Szövegértésből midig jó voltam kérdező,de te átnézhetnél egy-két oldalt a magzat fejlődéséről,és tudni fogod,hogy hányadik héten mire "képes"!Főleg,hogy a második gyereked lesz!Neked is boldog babavárást és pótold a hiányosságaidat,hogy a harmadiknál(ha esetleg lesz)ne kelljen ilyen bugyuta kis kérdést föltenned,hogy mondjuk már a 7.héten érezted és van-e itt olyan,aki hasonlóan korán érezte:))Azért fel a fejjel,ezen a kérdésen is túl vagyunk:D
45/52 anonim válasza:
Én már azt várom, h jövő héten valaki már a 8-9 hetes magzatot fogja vélni mozogni. Mert 10-11 hetes, 9-10 hetes már volt. : )
47/52 anonim válasza:
Bekerültél a biztosítékot kiver kérdésekbe:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Szerintem sem lehet még érezni,túl korai:)
48/52 anonim válasza:
Lehet, hogy valakinél kiverte, de sokaknál nem...ezzel csak magatokat minősítitek, olvassátok végig ezt az oldalt! Ezek vagytok ti! BRAVÓ!!!
49/52 anonim válasza:
És pár szakkönyvet, vagy legalább ismeretterjesztő oldalakat, kedves előző :).
50/52 anonim válasza:
Miután rájött a kérdező,hogy mekkora baromságot mondott,miszerint ő már 9+?naposan érezte a lehetetlent,hogy eltűnt,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!