Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki nagyon hamar érezte...

Volt aki nagyon hamar érezte már a babája első mozgásait? És az hányadik héten volt?

Figyelt kérdés
10 hetes kismamam vagyok és pár napja érzem szerintem a baba mozgásait. Második baba, szóval tudom mit kell érezni és ez nem bélmozgás. Tegnap a doki pont UH-ozott, amikor megint éreztem és pont "boxolgatott" a kis kezeivel éppen a kis drágám. Lehet hogy tényleg ilyen korán érzem?
2011. dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kizárt,hogy érzed,még ha tudod is milyen az!
2011. dec. 7. 16:34
 22/52 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű,hogy egy visszatartott puki durrant befelé azt érezted,nem a magzatot!Ha jönni akar az a pukkantás,hát engedd el nyugodtan,hadd menjen!!Még hogy a magzat 9+pár naposan... atyavilág..
2011. dec. 7. 16:44
 23/52 anonim ***** válasza:
60%
en is ikreket varok 14hetes vagyok es semmi mocorgast nem erzek mint ahogyan a masik ikres sem.pedig tenyleg kisebb a hely.nem tudom mibol gondolod hogy ez mozgas.nem te vagy az aki 4hetesen mar nem tudta folvenni gatyait mert akkora volt a hasa?korulbelul az a kategoria a kerdesed
2011. dec. 7. 16:58
 24/52 anonim ***** válasza:
64%

Sziasztok!

Én az első babánkat érrztem 14. héten!És az elején!Igaz hogy mindig is hosszú baba volt, szóval nekem ezzel magyarázta a dokim,de természetesen elhitte!

És a második babámat, pedig a 11 hét legvégén éreztem!Egyértelműen!Ő szintén hosszabb mint az átlag baba!Most 18 hetes terhes vagyok,amit senki nem hisz el,merta hasam nem látszik, de a babám mozgásakor igenis látni a dudort!

De hasam az nincs!

Az első lányom 61cm-*vel született, most a másodikat az eddigi mérretek alapján még hosszabbnak véli az osvosom!

2011. dec. 7. 17:04
 25/52 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó! Ha hosszabb is a babád, 11 hetesen az még csak mm eket jelent, de legyen 1 cm. Szerinted az szamít??? Mert most nem 40 hetes babákról beszélünk. Annyi értelmetlen dolgot tudtok írni.
2011. dec. 7. 17:25
 26/52 anonim ***** válasza:
46%
Nyalom a hangod utolsó:))
2011. dec. 7. 17:48
 27/52 anonim ***** válasza:
33%
Hát akkor hidd azt, h te azért érezted hamarabb, mert a te babád 11 hetesen fél centivel nagyobb volt!!! Vagy talan öttel volt nagyobb???
2011. dec. 7. 17:53
 28/52 anonim ***** válasza:
53%
Valóban úgy van,hogy az első magzatmozgásból számolják ki a szülés VÁRHATÓ időpontját!Tegyük fel,hogy te 9+4naposan érezted(ami teljesen kizárt ahogy egy páran már mondták),+22 hét második gyereknél,az akárhogy is számolom,31+4 nap!!!!!Te tényleg azt gondolod,hogy mi (is többedszer szülő nők)ezt bekajáljuk??? Vagy azt várod,hogy gratuláljunk,hogy te milyen klassz anyuka vagy hogy már érzed? 19+2 hetes ikres kismama,aki már két gyerek után VALÓBAN érzi:))és nem 10,hanem 16+3hetesen!
2011. dec. 7. 18:05
 29/52 anonim ***** válasza:
43%
És azt is elvárják, h azért higyjük el, mert az övéké nagyobb. Ja, 11 hetesen nagyobb, gondolom 5 centivel. Nevetséges.
2011. dec. 7. 18:17
 30/52 anonim ***** válasza:
70%

Az vagyok akit fikáztok,mert hosszabb a babám mint az átlag!Enyhén vicces a reakciótok!Azért mert valaki nem olyan mint ti!

Nevetséges

Mellesleg a lányom 7,5 cm volt 11+6 hetesen!

A kisebb meg 11+6 hetesen volt 7,9cm!

2011. dec. 7. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!