Hasznalt bolcsomatracot ki kell cserelnem ujra?
Kaptunk ajandekba egy bolcsot es hozza matracot, de nem tudom hogy kell e a bolcsohoz uj matracot es uj hany db lepedot vennem.
Koszonettel
Nem gondolom, hogy ki kellene cserélned, hacsak nem dohos pincében vagy hasonló nem egészséges helyen tárolták.
Lepedőt meg annyit vegyél, hogy mindig legyen tiszta :) Én pár naponta cserélném (bukás meg balesetek függvényében akár naponta is), és ugye legyen idő kimosni, megszárítani, vasalni.
Mivan a csecsemohalallal amit a matraccal hoznak osszefuggesbe?
Egyebkent en is ugy gondoltam h csak uj lepedoket veszek ra
Koszi
Egy pár kilós baba azért nehezen tudja szerintem kifeküdni a matracot.
A csecsemőhalál meg a matrac talán annyiban függhet össze (ez nem tudományos magyarázat), hogy nem használ, ha a baba belesüpped egy nagyon puha matracba.
Nekünk kókuszrostból készült matrac van, úgy kaptuk, és örültem is neki nagyon, mert az teljesen légáterszető, és elég kemény is, így nem kellett aggódnom, ha a baba belefúrta a fejét (bébiőrünk nem volt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!