Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamarosan le kell cserélnem a...

Hamarosan le kell cserélnem a hordozót? De milyenre?

Figyelt kérdés
3 hós lesz jövő héten a kislányom, de már majdnem 7 kg. Kilóg a lába a hordozóból, tehát max. 1 hónapig bírjuk még vele. Nem ül még természetesen, tehát nem tudom, milyet kéne majd venni, de már most szeretnék elkezdeni nézelődni (tv, vatera, stb), hogy jó áron ki tudjak fogni egyet.
2010. okt. 8. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:

A hordozó után már autósülés következik 0-18 kg- ig ált.

ezek dönthetőek.

2010. okt. 8. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Én használtan nem vennék!!!! Mondjuk van aki meg újat nem tud!

Én is most fogok venni. Még az én lányom sem ül magától. 7 és fél kg, nekünk meg az öv rövid már. Én 0-25 kg-ig néztem ülést, mivel még nem ül és még nincs 9 kg sem. Ezt e tudom még ugyanúgy menetiránnyal ellentétesen kötni ameddig kell. Lehet a fejtámlát állítani. Lehet dönteni egy mozdulattal több fokozatban, már megnéztük és nagyon kényelmesen ül benne a lányom. Ja Espiro Optima ülést veszek. Nézd meg szerintem. Most 33 ezer. Szerintem nem is drága. Van 9 kg-tól is ilyen ülésük.

2010. okt. 8. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
33 nem drága... Kinek??? És miért nem jó a használt? Az előző gyerek talán szétrágta, vagy mi van?? Talán szégyelljem magam, amiért úgy vállaltam gyereket, hogy a férjem nem hoz haza havi félmilliót, hogy mindent újonnan vegyünk??
2010. okt. 8. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Mekkor a lányod hosszra és milyen hordozótok van, hogy már le akarod cserélni?

(nekem 3 hónaposan 64 centi volt(modjuk csak 5,47 kiló), de mi csak 10 hósan cseréltük le,akkor volt 9 kg és 78 cm

Ha nem ül, akkor a 0-18 kg-os ülések jöhetnek csak szóba.

2010. okt. 8. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:

12:51-nak

Mert hsználtnál nem tudod pl miylen erőhatások érhették..

Én sem vennék használtat. És ülést sem

Nekünk Graco hordozónk volt, babakocsival együtt került 50 ezerbe majdnem 2 éve.

előző voltam

2010. okt. 8. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Esetleg érdemes lenne kutakodnod a neten teszeredmények után , én is így csináltam amikor a miénket vettük. MI kihagytuk ezt a 0-18kg-ig méretet, de nektek valószínű ez e megfelelő. Valami ilyesmi néven találtam rá, gyermek autósülés teszt, nézz szét és utána eldöntheted, hogy újat vagy használtat veszel. Mindenesetre arra figyelmeztetlek, hogy az ilyen nagyobb hipermárketekben lévő "no name" ülések nem éppen a legtutibbak.
2010. okt. 8. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónaposan vettünk olyan gyerekülést ami 9-18kg jó a babának.Akkor tudott önállóan ülni és már kilógott a lába.8,5kg és 72 cm volt.Lehet dönteni amikor elaludt.Nania Driver a márkája és 16000 körül van.
2010. okt. 8. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi is Naniat vettünk újonnan . 12 ezer volt azt hiszem 0-18-as.

De ha 3-4 hónapos a babád akkor tuti menetiránynak háttal kell még bekötnöd, nagyon rossz a kis nyakának ha mondjuk hirtelen fékezésnél előre bukik :(

És teljesen megértem ha valakinek (bármennyire is hasznos és KÉNE az új 50 ezerért) nincs pénze drága ülésre...:(

2010. okt. 8. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha kilóg a lába a hordozóból az nem baj!! Attól még nem kicsi!! Azt figyeld meg, hogy amikor bekötöd a hordozóba, a vállánál honnan indul a biztonsági öv (némelyik tipust lehet állítani, vagy feljebbre dugni). Ha a válla fölött vagy a vállával egy magasságban indul akkor még bőven jó! Ha a válla alól indul az öv, na akkor kell lecserélni, akkor már nem biztonságos mert egy rántás (erős vészfékezés) eltörheti a kulccsontját.

Ha még nem tud ülni, akkor 0-18 kg-ig kategóriát válassz, ha már tud akkor 9-18-ig kategóriát. Mi 8 hónaposan cseréltük le, de már tudott ülni régen egyedül. Még nem volt 9 kiló (most 10 hónaposan sincs), de a vállánál már nem volt jó az öv.

2010. okt. 8. 15:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, a lábikója még csak ott van a végén, tehát az még pár cm-t simán nőhet. Amúgy majdnem 7 kg. Szeret enni. Viszont az öve elég passzos már most is, ha meg rajta van egy vékony kiskabi akkor meg már szoros. Már nem tudok rajta többet engedni. Na, de majd lesz valahogy. Még úgyis csak nézelődök egyelőre, na meg gyűjtök rá.
2010. okt. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!