Hamarosan le kell cserélnem a hordozót? De milyenre?
A hordozó után már autósülés következik 0-18 kg- ig ált.
ezek dönthetőek.
Én használtan nem vennék!!!! Mondjuk van aki meg újat nem tud!
Én is most fogok venni. Még az én lányom sem ül magától. 7 és fél kg, nekünk meg az öv rövid már. Én 0-25 kg-ig néztem ülést, mivel még nem ül és még nincs 9 kg sem. Ezt e tudom még ugyanúgy menetiránnyal ellentétesen kötni ameddig kell. Lehet a fejtámlát állítani. Lehet dönteni egy mozdulattal több fokozatban, már megnéztük és nagyon kényelmesen ül benne a lányom. Ja Espiro Optima ülést veszek. Nézd meg szerintem. Most 33 ezer. Szerintem nem is drága. Van 9 kg-tól is ilyen ülésük.
Mekkor a lányod hosszra és milyen hordozótok van, hogy már le akarod cserélni?
(nekem 3 hónaposan 64 centi volt(modjuk csak 5,47 kiló), de mi csak 10 hósan cseréltük le,akkor volt 9 kg és 78 cm
Ha nem ül, akkor a 0-18 kg-os ülések jöhetnek csak szóba.
12:51-nak
Mert hsználtnál nem tudod pl miylen erőhatások érhették..
Én sem vennék használtat. És ülést sem
Nekünk Graco hordozónk volt, babakocsival együtt került 50 ezerbe majdnem 2 éve.
előző voltam
Mi is Naniat vettünk újonnan . 12 ezer volt azt hiszem 0-18-as.
De ha 3-4 hónapos a babád akkor tuti menetiránynak háttal kell még bekötnöd, nagyon rossz a kis nyakának ha mondjuk hirtelen fékezésnél előre bukik :(
És teljesen megértem ha valakinek (bármennyire is hasznos és KÉNE az új 50 ezerért) nincs pénze drága ülésre...:(
Ha kilóg a lába a hordozóból az nem baj!! Attól még nem kicsi!! Azt figyeld meg, hogy amikor bekötöd a hordozóba, a vállánál honnan indul a biztonsági öv (némelyik tipust lehet állítani, vagy feljebbre dugni). Ha a válla fölött vagy a vállával egy magasságban indul akkor még bőven jó! Ha a válla alól indul az öv, na akkor kell lecserélni, akkor már nem biztonságos mert egy rántás (erős vészfékezés) eltörheti a kulccsontját.
Ha még nem tud ülni, akkor 0-18 kg-ig kategóriát válassz, ha már tud akkor 9-18-ig kategóriát. Mi 8 hónaposan cseréltük le, de már tudott ülni régen egyedül. Még nem volt 9 kiló (most 10 hónaposan sincs), de a vállánál már nem volt jó az öv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!