Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Le kell cserélnem az összes...

Le kell cserélnem az összes nadrágom és szoknyám?

Figyelt kérdés
2 hete szültem. 1,5 kg maradt rajtam összesen és nem is érzem magam nagyobbnak mint terhességem előtt. Viszont valahogy szélesebb lettem, amit onnan tudok, hogy egyik nadrágom, szoknyám sem tudom begombolni. Konkrétan a mackónadrágok jönnek csak rám. Fogok még "összemenni"? Vagy barátkozzak meg az új szélesebb méreteimmel?
2011. márc. 26. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még igen még csak 2 hete szültél és kilenc hónap alatt nőttél meg várj!!!!!
2011. márc. 26. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hááát...én 6 hónapja szültem, és csak 2kiló plusz van rajtam, de mégsem jön rám egy nadrágom sem... én is szélesebb lettem. remélem te szerencsésebb leszel.
2011. márc. 26. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj még kicsit. Én 6 kg-val kevesebb vagyok mint terhesség előtt, de a régi ruháim, nadrágjaim pont jók most. Szerintem a csípőm, a csontok tágultak, a testem átalakult kicsit, ezért van ez a furcsaság. 2 hét még tényleg nem sok idő, ezért mondom, hogy még várj egy kicsit (én 6 hónap alatt fogytam vissza a kiindulási súlyomra, csak a hasam még löttyedt volt kicsit, az a következő 6 hónapban feszült ki és közben még lement néhány kg). Egyébként már 2,5 éves múlt a gyerkőcöm és így maradtam. De mindenkinél máshogy alakul a test visszarendeződése, az is lehet, hogy megint elkezdel hízni, az is lehet, hogy fogyni fogsz, vagy éppen így maradsz ahogy vagy. :) Néhány darabot azért vásárolhatsz, hogy ne mackóban kelljen járkálni.
2011. márc. 26. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A teljes gyermekágy egy év. Ezalatt az idő alatt áll vissza minden a régi helyére. A méhed még nem húzódott vissza teljesen, és a medencéd is szélesebb ilyenkor.
2011. márc. 26. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Várok:-)
2011. márc. 26. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
ÉN 6 hónapja szültem és most jók rám a régi ruháimat.Úgyhogy még várj!!
2011. márc. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!