20 hetes terhesen másnak is sok a folyása? Ez normális? Fehér vagy átlátszó, de van hogy tisztaságit kell cserélnem.
Én is ezzel küzdök:(
A doki szerint semmi gond.
Én is mondtam a dokinak, s nekem is az volt a válasz, hogy semmi gond nincs, ez a terhességgel jár.
A tetőfokot a 23-24. héten érte el, de azóta már csillapodni látszik egy kicsit!
27 hetes kismami
normális dolog. Nekem is ez van, söt nekem a nadrágom is átázik. Ne aggódj!:)
30 hetes
Köszi, hogy indítottad ezt a fórumot, akár én is indíthattam volna :-((( én is nadrágig átázok időnként és akár többször is cserélnem kell egy nap tisztaságit :-(( a dokik meg sem nézik, mi lehet, csak felírkálják a kúpjaikat, amiktől csak még rosszabb a helyzet. szóval biztos normális, védőnő szerint a peches kategóriába tartozom, terhesség alatt számíthat ez normál mértékúnek is.
off:
én is 20 hetes vagyok, nov 20-ra várjuk a kisfiunkat :-) te?
Én nov. 26-ra vagyok kiírva és kislány lesz. :)
De örülök, hogy nem csak én kűzdök ezzel. Bár ha normális, akkor nincs miért aggódnunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!