36 hetes terhes vagyok, és már napok óta éjszakánként nagyon izzadok, de közben mintha reszketnék is egyszerre. Egy éjszaka 3-4 szer is kell ruhát cserélnem. Ez természetesnek tekinthető, hormonok okozhatják, ti tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 23:30
1/3 anonim válasza:
Szia. Én 35 hetes vagyok, és én is tapasztaltam már ilyent. Engem fel is készített a védőnő, hogy előfordulhat. Ne aggódj, tényleg csak a hormonok okozzák. Azt mondta a védőnőm, hogy előfordulhatnak olyan tünetek, mint a klimaxolóknál. Kitartás, már nincs sok vissza, minden jót!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ, megnyutató, de igy már nem aggodalmaskodok annyira.
2008. okt. 26. 07:57
3/3 anonim válasza:
Szia!
Igen tuti a hormonok.Nekem szinte végig hőhullámaim voltak, néha kevert a viz néha nem.Ez tök természetes.
Minden jót egy 7 hetes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!