Barnázás a 8-9. héten mit jelent? Lehet túlhajtástól vagy idegeskedéstől, érzelmi feszültségtől?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 20:49
1/6 anonim válasza:
Én mennék orvoshoz most rögtön, mert akár vetélés kezdete is lehet.
2/6 anonim válasza:
Ez ugyanúgy jelenthet bajt is,mint teljesen ártalmatlan dolgot is,de sajnos ezt csak orvosi vizsgálattal lehet eldönteni.Orvos!!!
3/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem is azonnal menjél ügyeletre. Nekem is 8hetesen volt barnázás, amivel rohantam a kórházba , írt fel gyógyszert, így megmaradt a baba. De nekem is azt mondta, hogy ez akár a vetélés jele is lehet. Majd írd meg, hogy mit mondott. Én drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj. 18hkm
5/6 anonim válasza:
Nekem 10 hetesen volt egy nap, felhívtam a dokit, azt mondta, ha eláll, akkor nincs baj, ha átvált komolyabb vérzésre azonnal menjek be az ügyeletre. Hát elállt, másnapra meg belázasodtam, úgyhogy ügyeleten kötöttem ki, csak épp nem a barnázás miatt...
6/6 A kérdező kommentje:
Túl sokat pöröghettem,elmúlt hál'Isten,de aztán jobban megnéztem nem is barna volt hanem narancssárga:)Így jár aki színtévesztő,a frászt hozza saját magára.
2011. dec. 8. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!