Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az idegeskedéstől is begörcsöl...

Az idegeskedéstől is begörcsölhet a petefészek? Amikor érzem, hogy görcsben van sűrűbben megyek pisilni is.

Figyelt kérdés

A terhesség óta nagyon hisztis vagyok és rettentő érzékeny.

11 hetes kismama

2008. nov. 21. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon hisztis vagyok az elejétől, dehát rajtunk így jön ki!De próbálj meg nem idegeskedni, mert állítólag a babának ártunk vele!El fog mulni majd a 3. hónaptól!Pihenj sokat, sétálj, foglald el magad!Bekeményedik a hasad, és ez nem jó!!!Ne izgulj!Én folyamatosan szedem a magneB6!Kitartás, mert még van pár hónap hátra!Jó babavárást kívánok!

Üdv. 32 hetes kismama

2008. nov. 21. 14:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Hú remélem hamar elmúlik, hogy ilyen "lüke" vagyok, az még oké, hogy Anyumékkal összeveszek, de hogy a párommal is.../Pedig Ő mindent megpróbál megtenni/.A babáról meg nem is beszélve,óvni akarom minden rossztól.

Köszi a válaszodat!

Könnyű szülést neked!

2008. nov. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!