A feszültségtől és idegeskedéstől elmehet a baba 7 hetesen?
Szia. Az idegességet a baba megérzi, hiszen a Te szervezetedben olyankor változások történnek. De ettől nem fog elmenni a pici. De jobb lenne, ha próbálnál nyugodt maradni, tudom, ez nehéz. Az első 12 hétben nagyon kell vigyázni, ezt Te is tudod.
Azt, hogy a babát megtartod-e vagy sem, azért beszéld meg a Pároddal. Erőltetni persze nem szabad a Párodnál, de végeredményben a döntés a Tiéd. Ha egyedül is felvállalod akár, akkor ne hezitálj rajta. És főleg ha van segítséged, pl. szülők.
Mi terveztük a babát, de mégis mikor kiderült, hogy megfogant, a Párom kicsit megijedt. Nem mondta ki, hogy ne tartsuk meg, de éreztem Rajta, hogy későbbre szeretné. Mi nem vitáztunk, hanem határozott voltam és szépen közöltem, hogy én nagyon szeretem Őt (a Páromat), és egy édes baba mennyi örömet hoz majd az életünkbe. De nem erőltettem semmit és mondtam, hogy ha Ő nem vállalja fel, én akkor is megtartom. Volt néhány hét, amíg nem hoztam szóba a baba témát. És aztán a Párom magától kezdett róla beszélni, hogy milyen jó lesz ha hárman leszünk :) Aztán mondtam Neki, hogy jöjjön el dokihoz és UH-ra, ha van kedve. Eljött. Azóta mindenhova jön velem, és a 4D UH-n könnyeket láttam a szemében. Onnantól már szinte jobban várja, mint én :)
Csak azért írtam ezt le mind, hogy lehet a Párodnak is csak időre van szüksége. Ne erőltesd a témát és legyél határozott. És hátha megváltozik a Párod véleménye. Drukkolok Nektek! :)
Ja, és én már azóta 33 hetes vagyok, kislányt várunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!