A sok stressztől, idegeskedéstől elmehet a baba?
20 hetes vagyok és rengeteget idegeskedek mostanában.Próbálom nyugtatni magam,de nem megy.
Ma nagyon fáj a hasam a méhem környékén,nem lesz ebből baj?
Az orvosom szerint koraszülést okozhat.
A méh megkeményszik idegeskedés hatására - a méhnyak megrövidülhet és a méhszáj ki is nyílhat az izom összehúzódásoktól.
Nekem megrövidült a 20. héten, mert sokat idegeskedtem egy leleten (feleslegesen).
Magnézium jó a keményedések ellen, és feszültségoldó hatása is van.
Elmenni nem fog, de nem tesz jót neki.
Én ilyenkor a kovetkezőt teszem: lehunyom a szemem, a kezem a pocimra rakom (még ritkan erzek barmit is, de jot tesz), és elkepzelem mi van benn. Elszamolok ugy tizig, és utána jó lesz.
Én hiszek benne, butasag, tudom, hogy a baba azt érzi, amit én, ezért sokat mosolygok, nem idegeskedek, régen imadtam a horrort, most inkabb vigjatekokat nézek, meg ilyen nyugiszenét hallgatok (sajnos a babazenetol a falra maszok, pedig majd meg kell szoknom, mert a babanak a valogatasaban az is van), husz hetes korul mar hall, nyugodtan hallgathatsz kellemes, nyugtató zenét.
sajnos mindig, mindig lesz valami, amin idegeskedhetunk, aggodhatunk, muszaj megtanulni jol kezelni, mert miutan megszuletik mi leszunk az egyetlen pont nekik sokaig, es akkor ha ideges vagy, fokozottan fogja erezni..mindig megerzik valahogy.
szia!
én korábban szültem emiatt, 37.hétre, aznap indult be,mikor apum halálának első évforduloja volt..naon megviselt lelkiekben,már előtte egy héttel kezdődőtt..szal ne stresszelj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!