Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közeledik az idő, és lassan...

Közeledik az idő, és lassan el kell hagynom a magnéziumot, mert akkor nem lesznek fájásaim, ugye. Félek, ha már nem szedem bármikor, bármely testrészem begörcsölhet, pl. vádli, stb. Mi lesz akkor? Ez ellen nem lehet védekezni vhogy?

Figyelt kérdés
2008. febr. 13. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a vádlid görcsöl, akkor az nem feltétlen magnézium hiány hanem kalciumhiány is okzhatja, sőt én úgy tudom az is okazza. Az ellen napi egy két pohár tej!!! Nekem bevállt!

miért kell abbahagynod a magnéziumot???

22 hetes kismami

2008. febr. 13. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem, hogy azokat a fájásokat ne éreznéd...
2008. febr. 13. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is abbahagytam már a magnéziumot. Előtte is fájtam, görcsöltem, de azóta is... Csak mintha nem lenne olyan fájdalmas! Érdekes...

A vádlim, meg a lábam különféle helyei előtte is begörcsöltek, a leghülébb helyeken, és időpontokban. Azóta ritkábban görcsöl, főleg csak éjjel. Én masszírozni szoktam, és ellenirányba megfeszítem a kezemmel.

Kitartás:)

Egy 37 hetes sorstárs:)

2008. febr. 13. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 35 hetes kismami
2008. febr. 13. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!