Akik 35 felett szülnek, azok mit csináltak előtte, hogy csak ilyen idősen vállalnak babát?
Nem szeretnék senkit megbántani ezzel a kérdéssel, csak nem értem miért van manapság olyan sok nő akik már jóval túl vannak a 30-on, jöhetne a baba, mégsem vállalják be.
Értem ez alatt, hogy stabil munka, párkapcsolat, esetleg házasság, anyagi jólét, stb., ők mégis várnak, de mire?
Vagy nem akarnak anyák lenni? Kielégíti őket a gyerek nélküli élet?
Persze itt nem a lombikosokra, meg a hosszú évekig próbálkozó párokra gondolok.
35 múltam másfél hónappal, mikor megszületett a kislányom. Hogy mit csináltam? Hét évig küzdöttem, hogy legyen a kislányom. Nem hiszem, hogy mások felett kellene ítélkezned. Ha neked egyszerűbben megy, akkor örülj. Szerintem semmi közöd más életéhez!
És nem tudhatod, hogy esetleg nem akarják-e, mert én sem kötöttem mindenki orrára, hogy szeretnék, csak nem sikerül, mert utálom, ha sajnálkoznak, vagy kibeszélnek, inkább azt mondtam, hogy még nem szeretnénk! Látom, hogy a végére odabiggyesztettél egy mondatot, hogy nem ránk gondoltál, de hidd el, többen vagyunk kínlódók, mint gondolnád!
Nem hiszem, hogy ezen kellene rugóznod!
Köszönöm a válaszokat!
A kérdésben leírtam, hogy nem azoktól kérdezem, akik szerettek volna, de sokáig nem jött össze nekik, illetve akiknek nincs meg hozzá a megfelelő partner.
Nem én pontoztam le a válaszokat, de én is inkább azokkal értek egyet, akik nem mindent tesznek fel arra, hogy legyen tartalékuk, hiszen annyi pénzt nem lehet összegyűjteni ami a születendő gyerek elkövetkező 15-20 évére elég lenne. Persze nem árt sosem félretenni,de
úgy gondolom, hogy néhányan túlságosan is rákészülnek anyagilag a gyerek témára, és már már lassan mindent e mögé szerveznek, az egész életüket - hogy 2-3 éven keresztül otthon lehessenek - akár éveken keresztül is spórolnak, alig élnek és azt elfelejtik, hogy a gyerek mellett is lehet élni, dolgozni és haladni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!