Kb. jó félidős leszek, mire lesz az esküvő. Honnan tudok olcsón szerezni menyasszonyi ruhát?
Szia!
Gratulálok!:-)Én már túl leszek a félidőn, amikor az esküvőnk lesz. Április 26.) Ruhát kölcsönöztem, bár nem volt olcsó, de az a lényeg, hogy fűzős hátút vegyél, azt tudod állítani kényelmesen. Amúgy Romániában, Szlovákiában potom pénzért lehet a ruhákat megvenni. Ha van lehetőséged kimenni, szívesen megkérdezem neked, pontosan melyik városba érdemes menni.Azt hiszem határhoz közel van.
19 hetes kismama
nekem van egy eladó. 46-os méret, hátul fűzős. Én nyíregyházán lakom, ha gondolod írj e-mailt és küldök róla fényképet. meg a többit is megbeszélhetjük. :) elég olcsón adom.
30 hetes kismama
www.teszvesz.hu vagy www.vatera.hu
Itt vannak használt ruhák.De hogyha felmész a
www.christinamode.hu-ra és felkeresed az üzletet ott a rövid ruha 9000ft a hosszú meg 11000ft.Barátnőm is ott vette a rövidet most megy férjhez a 6.hónapban.Amúgy gratula a babóhoz:D
újra én elartam bocsi:
www.christinamoda.hu
Szia!
Sztem varras egyet. Nekünk most volt 2hete az esküvőnk akkor voltam 31 hetes terhes. Gyönyörű szép ruhát varrt a varrónőm mindenki el volt képedve milyen szép. Anyaggal együtt 25.000 ft volt ami elég jó ár, sőt, ha ugy nézed hogy egy kölcsönzés kb 100.000ft és rajtad van 1-2 órát. Ha csináétatod az nagyon egyedi és nekem 2hét alatt elkészült, de csak azért tartott eddig mert a gyorsan növekvő pocim miatt folyamatossan formálni kellett a felső részét. 3részes lett(szoknya-felső-blézer) és ebből a szoknya és a blézer terhesség után is hordható lesz alkalmakkor mert könnyen átalakítható. Ha érdekel küld egy e-mailt nekem katuska7@freemail.hu és küldök róla képet. Ha pedig tetszik te is a kép alapján tudsz varratni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!