Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyi csokrot mennyi idővel az esküvő előtt kell rendelni?
Hát én kb 2 nappal előtt az esküvő előtt rendeltem:D
Mondjuk nekünk falun volt, szóval nem tartottam attól h nem tudja elkészíteni a sok rendelés miatt...:D
De sztem ha konkrétan tudod h hol szeretnéd csináltatni, akk min. 2 hét
- Nézz ki több nagyobb virágüzletet...
- Menj be mindegyikbe személyesen és érdeklődj : milyen csokrokat készítenek esküvőkre, kb. mennyiért, mennyi idővel előtte kell megrendelned, előleget kell-e majd fizetni?... (Ezek üzletenként változhatnak.)
- Az ajánlatokat írd össze és hasonlíts össze, nektek melyik lenne a megfelelőbb árban, minőségben, stb...
- Az árak attól is függnek, mikorra tervezitek az esküvőt és akkor milyen virágok vannak a piacon...
- A katalógusból kiválasztott csokor olcsóbb, mintha egyedi megrendelésed van...
Adok egy - szerintem jó-tippet.
Nézd ki, hogy nagyjából milyen csokorra vágysz és a virágosnál nem mond meg, hogy esküvői csokor lesz.
Ha meghallják, hogy esküvő ugyanazt a csokrot már 2-3-4 ezerrel drágábban csinálják.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem mondom meg, hogy esküvőre lesz!! Ezt már én is hallottam, hogy így olcsóbb :-)
én olyan virágüzletben rendeltem meg, ahova mindíg járok virágért. bárkinek veszünk, azt ott vesszük. így már ismernek, és már előtte 2-3 hónappal beszéltünk is róla.
de nem csak neked kell a csokor-mi vettünk szülői csokrot, a párom nagyijának egy csokrot, a párom öltöny zsebébe egy dísz, a tanu öltöny zsbeébe egy dísz, az én tanumnak, és a koszorúslányoknak pedig volt ilyen karkötöő szerű, nagyon szép volt :)
jaaaa, és az autóra a virág. szóval mi nem is tudtuk volna eltitkolni, hogy esküvőre lesz. a másik, hogy én kiválasztottam, megrendeltem, de a virágokért a párom ment már a menyasszonyi autóval, a sofőrrel :)
Lehet jó ötlet nem megmondani,de azért azt is vedd figyelembe,hogy nem úgy kötik ha nem tudják hogy esküvőre lesz:(
Egyébként 1 hónappal előtte bőven elég:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!