Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az esküvő helyszínére lovas kocsival mennénk, nem koszolódna össze a menyasszonyi ruha?
Amúgy miért ne mehetnének lóháton, női nyeregről még nem hallottatok.
Amúgy igen ma is sokan mennek lovas hintóval, bár régen faluban gyalog mentek a kikérések helyszíne, a templom és a lakodalom helyszíne között, végigvonult a násznép a falun.
Mi hintóval mentünk az esküvőre. A férjem és a koszorúslányok az egyikben, az öcséim és én pedig a másikban ültünk.
Nagyon szép volt az egész menet, és nem lett a ruhám piszkos, mivel a hintó igényes és tiszta volt.
Hidd el, nem fogod megbánni, ha ezt választod.
KÖSZÖNÖM, MEGNYUGTATTATOK. :)
Ja, aki "behalt" a kérdésen... hát nem láttál még olyan fényképet, ahol a menyasszony a lovon ül, a vőlegény meg a ló mellett ál (esetleg vezeti a lovat)?
Én nem ilyent akarok, hanem lovaskocsit/hintót. Ha nem túl drága. Egyelőre csak elméletben vetettem fel a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!