Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő után szűk családdal megyünk étterembe vacsorázni. Mehetek-e menyasszonyi ruhában?
Figyelt kérdés
Polgári esküvőnk lesz csak, egyszerű menyasszonyi ruhám lesz. Nem lesz felhajtás, 12-en leszünk, este elvisszük a szülőket, tesókat vacsorázni. Gáz, ha a menyasszonyi ruhában megyek vagy vegyek fel egy másik ruhát a vacsorára?2009. márc. 22. 17:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ha a menyasszonyi ruhában mész a vacsira. Sőt, ez még talán szokás is. Néha van olyan, ha a menyasszony kényelmetlenül érzi magát az esküvői ruhájában, vacsi közben átöltözik, de ez sem kötelező.
Sok boldogságot! :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gáz. A te esküvőd lesz, így te döntöd el, hogy mit szeretnél és a menyasszonyi ruhánál semmi sem lehet ideálisabb a vacsorára. Nem túlzás, ha erre gondolsz...tedd, ami neked jól esik.
3/6 anonim válasza:
Szia nekem is ilyen esküvöm volt,én nem vettem fel mert minek csak fehér alkalmi naci és felsö."szeptemberben volt"
Ne tedd! mindenképpen menyasszonyi ruhád legyen mert megbánod,hidd el.
4/6 anonim válasza:
Mindenkepp a menyasszonyi ruhadba menjel, mas ruhan ne is gondolkodjal!
Ha nem abba mesz, akkor nem is sokat elvezheted a szep ruhadat! Nehogy atoltozz!
Sok boldogsagot nektek!:)))
5/6 anonim válasza:
Igen, igen, csatlakozom. Nekünk is szűk körben volt 11 en voltunk de a menyasszonyi ruhát ki nem hagytam volna, abban pompáztam a vendéglőben és este úgy fájt a szívem levenni!! Csakis abban!
6/6 anonim válasza:
Én is abban voltam a vacsin!Igaz mi egy picivel többen voltunk! Én szerintem maradj nyugodtan abban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!