Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik szülésed volt a...

Hanyadik szülésed volt a legnehezebb és miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk két gyerekünk van az első nehezebb volt. 12 óra a legelejétől a születésig. Szerintem lehetett volna rövidebb, csak a doki nem volt még ott, így vártunk. Azért gondolom, mert egyszercsak 2 óra alatt nyíltam 5 centit amikor is elértem a 9-et, utána meg csak két óra múlva mondták, hogy 1O. Én nem hittem el tuti meg lehetetett volna hamarabb is.

Másodiknál összesen 5 óra volt.

A fájdalom ugyanolyan volt, csak rövidebb idő a másodiknál.

2011. dec. 3. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik és a negyedik volt a leghosszabb és a legnehezebb is, konkrétan gyerekkel együtt majdnem ott maradtam utoljára :(

Azért voltak nehezebbek, mert el is húzódtak és komplikációk is voltak.

A fájások sokkal jobban fájnak és az utófájások is felérnek mégegy süléssel :(

2011. dec. 3. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Két szülésen vagyok túl.

Ha a vajúdást nézzük, az első sokkal nehezebb, fájdalmasabb volt. Ha az utófájásokat, akkor a második. Kíváncsi leszek, hogy tavasszal a harmadiknál mi lesz.

2011. dec. 3. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna:)Érdekes,mert nekem az első szülésem volt könnyebb/kevésbé fájt/ és csupán 4órát vajúdtam.A második szülésemnél sokkal intenzívebbek voltak a fájások,sokkal jobban "szenvedtem",pedig fele annyi idő alatt meglett a baba/2óra/,igaz a két szülés között eltelt 10év.Kíváncsi leszek most a harmadikra,már nagyon izgulok:)
2011. dec. 4. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!