Mennyi ideig tartott a szülésed/szüléseid és melyik volt a legkönnyebb/leggyorsabb és melyik volt a legnehezebb?
Első 4 óra volt, szívesen emlékszem vissza rá, apás szülés, meghitt, csak doki, szülésznő, apa, csecsemős, meg persze mi a lányommal.
Második 2 óra volt, tömeg s szülőszobán, nekem sokkal jobban fájt mint az első, és nem is gondolok rá szinte soha, mert nem volt ugyan rossz élmény, de jó sem. Mivel ikerszülés volt, két doki, szülésznő, két gyerekorvos, két tanulóorvos,apa, meg akit még érdekelt, + másik szülőágyon is szült egy anyuka, neki a csapata is ott volt.
Mindkettő sima szülés volt.
1. babámat 25! óra alatt szültem meg, ebből a durva fájások 9 órán át tartottak. Mindez 13 hónapja történt.
Majdnem meghaltam egy erős szülés utáni vérzésben és még nem írtam le mindent, tehát nekem semmi jó emlékem nem lehetne, mégis alig várom, hogy újra szülhessek és boldog vagyok, hogy itt a pocakomban a következő babónk, aki most 13 hetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!