Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig tartott a szülése...

Mennyi ideig tartott a szülésed/szüléseid és melyik volt a legkönnyebb/leggyorsabb és melyik volt a legnehezebb?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!
2011. nov. 29. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Első 4 óra volt, szívesen emlékszem vissza rá, apás szülés, meghitt, csak doki, szülésznő, apa, csecsemős, meg persze mi a lányommal.

Második 2 óra volt, tömeg s szülőszobán, nekem sokkal jobban fájt mint az első, és nem is gondolok rá szinte soha, mert nem volt ugyan rossz élmény, de jó sem. Mivel ikerszülés volt, két doki, szülésznő, két gyerekorvos, két tanulóorvos,apa, meg akit még érdekelt, + másik szülőágyon is szült egy anyuka, neki a csapata is ott volt.

Mindkettő sima szülés volt.

2011. nov. 29. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
1 babám van, kb. 5 óra, amiből 2 és fél az intenzív, erős fájásokkal teli időszak. Nem volt egy leányálom, de ki lehetett bírni, a kislányomért ezerszer ennyit is.:)
2011. nov. 30. 01:33
 3/6 anonim ***** válasza:

1. babámat 25! óra alatt szültem meg, ebből a durva fájások 9 órán át tartottak. Mindez 13 hónapja történt.

Majdnem meghaltam egy erős szülés utáni vérzésben és még nem írtam le mindent, tehát nekem semmi jó emlékem nem lehetne, mégis alig várom, hogy újra szülhessek és boldog vagyok, hogy itt a pocakomban a következő babónk, aki most 13 hetes!

2011. nov. 30. 06:35
 4/6 anonim ***** válasza:
12 óra után császármetszés lett a vége. Köldökzsinór rátekeredett a babára.
2011. nov. 30. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Az elsőt reggel tízkor indították oxitocinnal, fájásgyenge voltam a gépen az értékek majd leugrottak a papírról én meg nem éreztem semmit este 11-ig, majd utána pici hasfájást, de nagyon gyengén, fél tizenkettőkor éjjel megszületett a fiam, vezényelték, hogy mikor nyomjak mert nem éreztem a fájásokat, érzéstelenítő nélkül szültem , viszont a kitolás nem volt leányálom, de megérte
2011. nov. 30. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:
30 óra volt. Végül császározni kellett köldökzsinór miatt.
2011. nov. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!