Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba mellet kiskutya. Mi a...

Baba mellet kiskutya. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sokan támadnak érte hogy elkapja a gyerek a betegségeket.(tiszta egészséges minden oltást megkapó yorkiról van szó).Minnél hamarabb szabaduljak meg tőlle.De nincs szivem kirakni picikora óta nevelem.Mit tegyek?
2011. dec. 2. 11:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Még hozzá fűzném!

Azt is hamar megértette,hogy már nem mászkálhat meg ugrálhat a pocimon,de a buksiját néha ráteszi,ami kicsit megható.

2011. dec. 2. 13:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja neked,hogy dobd ki annak nincs szive! Nekem 4 kutyám van,akik velünk együtt laknak a házban. Hárman öreg kutyák,mind a 4-en egész életükben a legjobb ellátást kapták és az életünk részei. Most 16 hetes terhes vagyok,és egy percre se fordult meg a fejemben,hogy akár csak az udvarra kitegyem őket. Sok okos amint meghallotta,h uton van a baba kérdezte,h akkor most kiteszem őket? Ezzel az örületbe lehet kergetni. a dokimnál rákérdeztem,hogy mire kell figyelni, azt mondta,hogy ha oltott, egészségügyileg jól tartott kutyák,akkor semmi okom az aggodalomra. Aki évek óta együtt él kutyával tuti mindent elkapott amit lehetett.

Azóta sokkal többszőr mosok föl és figyelek,hogy mindig mossak kezet,de ennyi.

Gondolj arra,hogy annak a kicsi kutyának ugyan úgy Te vagy a mindene,ahogy majd a babának is Te leszel. Az én kutyáim érzik,hogy valami változás van,mert nem egyszer mikor modjuk van rá odabújnak a hasamhoz,ráteszik a fejüket. Tudják,h van ott valaki akit védeni és szeretni kell.

2011. dec. 2. 13:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Okosak ezek a kutyusok! Hidd el, ők aztán nagyon vigyáznak ránk, főleg a gyermekeinkre. Még azt is megmerem kockáztatni, hogy 'beszélgetnek' egymással.

Főleg, mikor a hasamat nyalogatta a tacsink, akkor a lányom néha még jelzett is neki. Olyan volt, mintha megsimogatná :]]

Üdv. a tacsis anyuka :)

2011. dec. 2. 13:25
 14/21 krisztivan ***** válasza:
Ne hagyd magad eltántorítani a kutyustól.Sok ember aki nem tart állatot,tehát nem is tudja mi az képes beleszólni mások életébe.Ne problémázz ezen,semmi bajotok nem lesz.Kicsit több odafigyelés,takarítás és kész.Nekem két cicám van(volt)ugyan ezeket megkapta.Én mondtam a sok okosnak hogy még két kutyát is beszerzek(persze nem akartam)és akkor mi lesz??
2011. dec. 2. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:

hihetetlen, hogy valaki képes kidobni az állatát, csak azért,mert kisbaba születik...Normálisan nevelt és tisztán tartott állatokkal semmi baj nincs és különösen jó játszópajtása lehet a kisgyerekeknek.

SOHA nem válnék meg a kutyáimtól senki hülye kedvéért!

2011. dec. 2. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is van kutyus meg cicus is a lakásban első babát várjuk és eszem ágában sincs kitenni az állatokat. Sőt én is meg a tesom is így nőttünk fel semmi bajunk nincsen az ég világon.

Ahogy már előttem is írták többször kell takarítani és oda kell figyelni, nem egyedül hagyni őket.

2011. dec. 2. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Helló, nekem is Yorkim van, a védőnő csak arra kért, hogy rendszeresen legyen féregtelenítve, meg oltva, ami nálam természetes!

Illetve a féltékenységtől óvott.

Viszont... ha jól nevelt kutyád van, aki tudja, ki a falkavezér otthon, akkor semmi ilyesmi nem fog előfordulni!

Attól azonban óvlak, mint szakember, ne haragudj, hogy hozzászoktasd a kutyát ahhoz, hogy a pici leejtett falatkáit megegye.

Ugyanis akkor egyenrangúnak fogja magát érezni vele, és legközelebb az következik, hogy kivegye a kezéből a kekszet, vagy gyümölcsöt, amit a kicsi rágcsál!

Azt javaslom etetésnél a kutya ne legyen jelen!

Nálunk, ha eszik a családom, a kutya szépen el van a nappaliban! (magától, nincs kizárva, becsukva)

Nincs kunyerálás!

Ne tekintsd őt is a gyerekednek!

A kutyákat lehet imádni, én puszilgatom is, meg minden, de kutyaként kezelem!

Amúgy 53 féle baktérium van a kutya nyálában, de nem okoznak fertőzést ezekkel, még akkor sem, ha megnyalja a gyereket!

De azért óvatosan, mert séta közben bármit felnyalhat!

(kaki pisi, ami fertőzött esetleg, nagy bajt okozhat!)

Minden jót :)

Remélem nem vetted kioktatásnak, amit írtam, csak jó szándékkal segíteni szeretnék!

2011. dec. 2. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is Yorkim van,és engem is állandóan cseszegetnek,hogy 2 gyerek mellé,meg most jön a harmadik,minek a kutya?

Meg betegek lesznek a gyerekek,stb.

Úgyhogy én örülök,hogy feltetted ezt a kérdést,mert teljesen egyetértek mindenkivel.Amíg tisztán van tartva,addig nincs gáz.

2011. dec. 2. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:
2011. dec. 2. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:
2011. dec. 3. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!