Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba mellet kiskutya. Mi a...

Baba mellet kiskutya. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sokan támadnak érte hogy elkapja a gyerek a betegségeket.(tiszta egészséges minden oltást megkapó yorkiról van szó).Minnél hamarabb szabaduljak meg tőlle.De nincs szivem kirakni picikora óta nevelem.Mit tegyek?
2011. dec. 2. 11:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Megértelek, de ha nem akarsz megválni tőle akkor pl. ne engedd be abba a szobába ahol a pici van. Tartsd tőle minél távolabb és a baba dolgaitól is pl babakocsi, babaruha stb.
2011. dec. 2. 11:35
 2/21 anonim ***** válasza:

Szia.

Hülyeség.Ha a gyermek együtt él a kutyussal és mindenszempontnak megfelel /itt különös figyelmet kell arra fordítani,hogy ne legyen táplálékvédő!!!/ ,akkor a gyermeked kisgyermekkora sokkal gazdagabb lesz.A kutya hűséges társ és óvja a gyermekeket.

2011. dec. 2. 11:35
 3/21 anonim ***** válasza:

Mivel a babának hozzá kell szoknia az őt körülvevő dolgokhoz, élőlényekhez, semmi baj nincs azzal, hogy kutya van a közelébe.

Nézd végig a babás-kutyás képeket. Vannak olyan felvételek, ahol a baba szabályosan "eszi" a kutyát, no de semmi baja.

Mondjuk azért ez sok számomra, de attól függetlenül nem lesz a picinek baja.

Én mondjuk nem szeretem a kutyát a lakásba, de mindenki másképp él.

2011. dec. 2. 11:47
 4/21 Alinaaa ***** válasza:

Anyósoméknál laktunk. Nem mondhattam, hogy mama dobja ki a kutyáját.... És nem volt semmi gond. Ojtás, féregtelenítés.

És a fiam időbe megtanulta hogy kell a kutyához viszonyulni.

2011. dec. 2. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Szia. Ne aggodj, szerintem ha az egesz csalad megszerette mar a kutyat, a pici is gyorsan fog alkalmazkodni hozza. Nincs ezzel semmi baj. Nekem is van egy szobakutyam, bichon, es most varjuk elso babankat, de meg sem fordult a fejemben hogy megszabaduljak tole. Nem szabad beengedni a szobaba ahol a pici van, es jobban oda kell figyelni a tisztasagra. En mindenkepp megtartanam a helyedben.
2011. dec. 2. 12:25
 6/21 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónapos lesz a lányom és másfél éves tacskónk van, aki szintén még kölyök!

Eszem ágában sincs kidobni vagy elajándékozni, nem hogy esetleg elaltatni. Sosem bántotta eddig, mindenkitől megvédi. 'Ismerik' egymást és elvannak normális kereteken belül egymással, de inkább egymás mellett.

Terhesség alatt is mindig nyalogatta a hasam a tacsink, mióta a lányunk megvan együtt sétálunk. Lányom a babakocsiban alszik, tacsi meg mellettünk topog az apró lábaival. Sokkal értelmesebb, mintha megváltozott volna és ő (is) felnőtt volna a 'feladathoz'.

Minden héten megvan fürdetve 2×, oltások rendben, féregtelenítve rendszeresen.

Alapból úgy lett nevelve, hogy a gyerekszobába nem mehet be. Ettől függetlenül van fent rács, de annak az ajtaja mindig nyitva van és nem megy be.

Sokan ellenzik a kutyát vagy bármilyen más háziállatot a gyerek mellől, de én ezzel úgy vagyok, hogy ismerem a kutyám, megvan nevelve, szófogadó. Ráadásul egy percre sem hagyom őket egyedül. Ha elintézni valóm van pl. konyha, wc, akkor magammal hívom a kutyát és leültetem a lábamhoz. Nem megy el, csak ha 'parancsot' adok rá.

Az étele el van zárva a tányérával együtt. Egyedül az italos van lent.

Mindennap felmosok, két naponta porszívózok.

Mindent meglehet oldani, csak akarni kell!

2011. dec. 2. 12:31
 7/21 anonim ***** válasza:

Szia nekünk is van kutyánk nagy németjuhász.Én nem dobtam ki mert jött a baba 8 éves volt akkor a kutyus.

Azóta 2 éves a lányom a kutyus is velünk van és imádják egymást.Lakásba van.Soha nem volt beteg a lányom!

2011. dec. 2. 12:55
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem Kaukázusim van ami tudjuk nem kis termet. Imádja a gyerekeket. Mikor haza hoztuk a kicsit, megszimatolta azóta imádja, de nem nyalakszik. Mikor oda mászik a kicsi a kutya leül és csak a szemét forgatja, még a feje se mozdul nehogy felborítsa! Nagyon édesek. :) Én sem hagyom őket soha kettesben, de akkor sem bántaná. 11éve megvan a kutya, elég öreg, eszembe se jutott hogy elvigyem a háztól. :) ( Ha kiveszed a szájából a kaját, csak néz rád bután, hogy miért? Aztán szomorúan lefekszik, ha vissza adod nagyon boldog. Így neveltem, pedig akkor még gyerek nem volt tervben) Tartsd meg a kutyát, semmi baja nem lesz a gyerkőcnek. Sok boldogságot.
2011. dec. 2. 12:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is ilyen pici kutya van és a második baba jön. Semmi gondot nem okozott, bár mi is rászoktattuk, hogy a gyerek és hálószobák környékére mér nem mehet. Csak a nappali és konyha maradt neki, de egy-két hónap után tök jól megszokta, pedig előtte az ágyunk mellett aludt, sőt amikor még a férjem sem volt, akkor néha még az ágy szélére is feljöhetett.
2011. dec. 2. 13:18
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok!Végre valakik akik nem köveznek meg érte.Marcipánom biztos féltékeny lesz az elején egy picit hisz eddig csak mi voltunk egymásnak,de próbálok ugyanolyan lenni vele is mint a baba előtt.Aztán ha nagy lesz a baba még lehet marcipánt fogom néha sajnálni.Az ételt nem félti.Viszont szeret kuncsorogni és ha kap meg is hálája.Tehát majd az asztal alá kerűlő falatok amit a baba elejt vagy ledobb szoros barátságot köt köztük.A gyerekeket nagyon szereti jobban mint akutyatársait.Talán azért mert sokat járunk a munkahelyemre ami egy ovi.Ugye állatok világnapján be is mehet a csoportba amit nagyon élvez.Azt hallottam hogy mielőtt hazajönnénk a kórházból küldjek neki valamit amin rajta van a baba illata,hogy mire haza menjünk megbarátkozzon vele és ne legyen annyira idegen neki.
2011. dec. 2. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!