3,5éves kisfiam nyáron kiskutya és kiscica társaságában volt. Vigyem orvoshoz?
Mármint hogy féreghajtás céljából.Az állatok igazoltan féregtelenítve lettek de akkor is nem jobb ha elviszem??
köszi a válaszokat
Jézusom, ne parázz már!
Az én lányom hat cica és egy kutya társaságában volt folyamatosan, együtt nőttek fel. Nem lett férges a gyerek...
Elsőnek nem parázok csak feltettem egy kérdést!!!ez olyan nagy baj??????!!!De azt hiszem az orvost kérdezem meg!!
Mert én gyerekkoromban az voltam a macskáktól(hiába voltak féregtelenítve)!!
Ugye-ugye?
Tessék szépen orvoshoz vinni a gyereket, hisz az itt válaszolók véleményére nem vagy kíváncsi.
Mégis mit vártál? Hogy azonnal 500-an írják, hogy rohanj vele ügyeletre?
Mert ugye péntek este teszed fel a kérdést.
(és nem ma, hanem a nyáron volt a gyereked állatokkal)
:DD Futás azonnal az ügyeletre:)
Ha nincs látható tünete, mit kezdene vele az orvos? Ha meg férges lesz a gyerek, látni fogod és viszed orvoshoz.
Én is kutya macska társaságában nőttem fel, soha semmi bajom nem volt.
Ez hogy jutott most eszedbe? Nyugtalanít valami? Mert ha semmi jelét nem mutatja a kisfiad, hogy férges lenne, akkor felesleges!
Az alábbi oldalt olvasgasd és ha valami tünete jelentkezik a kisfiadnál, akkor fordulj orvoshoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!