Normális, hogy ennyire beleéli magát? 3 éves a kisfiam, ma elsírta magát a 101 kiskutya nézése közben, amikor elrabolták a kiskutyákat.
Jajjjj, eszem a szívét! :)
Barátnőm kisfia 2,5 évesen szelektál a rajzfilmek között, többet nem akar nézni, mert nem tetszik benne neki valami.
Szegényke!
Az én 2,5 éves kislányom végig neveti a 101 kiskutyát!
érdekes, én pl. rettentően féltem kicsinek minden mesében lévő gonosztól, (hófehérke boszija, jelen esetben szörny ella stb) eszembe nem jutna a kislányommal ilyen meséket nézni...valahogy ösztönösen, úgy gondolom, nincs szüksége a lelki világának még az ilyen fajta megrendülésre. Ezeket a meséket egy 6-7 éves már jobban fel tudja dolgozni. Viszont nagyon imádja az igazi Micimackó filmet, a Vizipók volt régen a kedvence, most meg a Fifi virágért rajong. Semmi erőszak, csak csupa ismeretterjesztő, kedvesség és báj. De a kis srácoknak ott a Verdák meg a Thomas, és a Postás Pat pl.
persze ahogy gondoljátok, csak egy tipp...
Sztem teljesen normális.
Az én kisfiam (2,5 éves)pl régóta azt csinálja, hogyha valakit sírni lát a tv-ben, akkor mondja hogy "jaaj jooovan", és megy megsimogatja és megpuszilja a képernyőt! :)
Olyan édes.
Az én 2,5 éves kislányom is néha sír a meséken vagy a mesekonyveken,ha valami szomorút lát vagy olyat,hogy valaki sír.Szerintem normális,csak érzékenyebbek az átlagnál.
Kikerulni nem mindig lehet.
A 101 kiskutyába mi is belenéztünk, de sok benne a gonoszság. Szerintem nem való 3 éves gyereknek.
A fiam egyszer a kisvakondon sírta el magát, mert karambolozott a kisvakond, és mentővel kellett elvinni, és bekötözni. Még remegett is hozzá szegényem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!