Mennyit van hasonló korúak társaságában 20 hós gyereketek?
Figyelt kérdés
Ritkán tudunk csak gyerektársaságba menni, ezért a családdal van legtöbbet. Lehet ebből gond?2009. máj. 3. 16:28
1/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy ebböl baja lehet...Esetleg ha bekerül oviba könnyebben elkapja a betegségeket,mert nem volt rá nagyon lehetösége.Az én lányom se sokat van gyerekek között,csak ha megyünk a játszóra,vagy havonta egyszer a barátnömékhez...
Sajna nincsen lehetöség rá..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kicsit nyugodtabb vagyok, de azért próbálom vinni gyerekek közé, hacsak lehet.
Tapasztalat valakinek esetleg?
2009. máj. 3. 18:59
3/4 anonim válasza:
Ha a kicsi sokat van felnotekkel akkor hamarabb utánoz majd le egy felnottet!Tapasztalat!Ha tobbet van gyerek korben az minden féle szempontból elonyos a kicsinek!Ebbol semmi gondd nem lesz csak jobb lenne a gyerkocodnek ha naponta vagy amikor tudod gyerk társaságba vinnéd.Játszótér,játszóház,jon a nyár strand,egyebek.
4/4 anonim válasza:
Az én lánykám 29 hós. Sajnos nem nagyon van gyerektársaságunk. Csak két uncsitesója, de ők már nagyobbak. Kezdettől fogva szereti a gyerekeket, örül, ha elviszem valahova gyerekek közé. Hogy van-e hátránya annak, hogy nincs napi szinten gyerekek között, nem tudom. Az biztos, hogy mostanában nagyon igényli a társaságot. Ősszel kezdi az ovit. Biztos tetszeni fog neki a sok gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!