Milyen pózban tudtok aludni?
Próbálj meg vagy háton, úgy hogy a hátadat feltámasztod,kicsit féligüllő helyzetben,vagy oldalt,ahogy alszol,csak próbálj meg valami puhább párnát keresni.Én még nem teszek a pocim alá, de én is forgolódok oldalról-oldalra,nekem a csípőm fáj,ha sokat fekszem egyik oldalon,háton ahogy írtam,meg nekem a derekam fáj,szval tanácsot adni könnyű, de nem biztos hogy neked is beválik,sajnos ki kell tapasztalni, de az is lehet hogy így marad végig, és be kell érni a kevés alvásokkal.Próbálj napközben többet pihenni.
Lehet kapni,olyan párnát,amivel nem fordulsz oldalra,és kényelmes,de lehet meg tudopd oldani otthoni párnákkal.
Minden jót nektek:-)
22hetes vagyok, én oldalt alszok, és a lábam közé/ térdhez/ teszek egy nagyobb párnát ez megakadályoz a hasra fordulásban, egyébként mindig hason ébrednék.
háton egyáltalán nem kényelmes nekem.
boldog babavárást, és kényelmes alvást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!