Mindenki óva int a háton alvástól. De éjjel arra ébredek, hogy végül mégis ilyen pózban kötök ki, dacára, hogy oldalt kezdek aludni. Ugye nem lesz baja ettől a babámnak?
hány hetes vagy?valóban nem javasólják a tartós háton fekvést, állítólag artériát nyomhat a baba.
szerintem ez ha kellemetlen lenne, neked vagy a babának úgyis felébrednél.
én 24hetes vagyok a hason fekvéssel voltam sokig így.
boldog babavárást
Inkább csak neked fog hiányozni az a vér,amit nem enged keringeni a baba,ugyanis az alsó testtájakba megy onnét a vér.Tehát aranyér könnyebben kijöhet,viszér gondok jelentkezhetnek,lábzsibbadás stb.A kis pocaklakónak attól függetlenül semmi baja nem lesz.
Amúgy egyszer már én is ráfeküdtem:)Még nem volt ennyire nagy a pocakom,és félálomban asrafeküdtem.Pont odaszorítottam az ágy és a testem közé.Fú de mérges volt érze a kis drága.Úgy megrugdosott,ho csak na.Azóta is él és virul.
33hetes kismama
Én is sokszor hallottam ,hogy nem szabad háton aludni de énnekem csak akkor nyugszik meg picúr ha háton fekszünk és úgy hamarabb is elalszunk.Ő például az jobboldalfekvést rühelli olyankor olyanokat tud rúgni hogy még véletlenül sem tudnék nem rájönni hogy fordulni kellene. : )
Nyugi ha nem tetszik neki valami ő biztos jelzi majd
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!