Függ valamitől hogy honnan indul a pocak kerekedése? (többi lent)
8. vagyok.
Akkor tenyleg magas vagy es vekony is voltal.
En 178 cm vagyok es kb 60 kilorol kezdtem a terhessegeket es tenyleg hasonlo meretu volt a hasam ilyenkor.
Nekem mondjuk a merete szuper volt, marmint konkretan nekem idealis volt. (Utolag is igy gondolom, mert 3-4 kg-os babak igy is elfertek benne, szules utan viszont szinte lapos hassal startoltam a korhazbol haza, tudom, ez nem szempont, amikor terhesek vagyunk, szules utan elobb-utobb viszont tud az ember orulni az elet apro oromeinek. Legalabb igy ezt a harcot nem kellett megvivnom.)
Ó, a hasam nekem is befelé forduló lett, még a második után is (igaz, nem a kórházból haza felé, csak úgy fél évvel később :o) Bár én is 48-ról startoltam...
Kíváncsi vagyok, harmadikkal hogy lesz.
heteske
Szia!
Én ugyanígy vagyok mint te. Pedig én sovány sem voltam mikor babás lettem. 170 magas és 65 kilórol indultam. Most 68 kiló vagyok és 25 hetes. Engem is ezzel stresszelnek, hogy kicsi a pocakom. Be mentem a munkahejemre és ott is mindenki azt mondta, hogy nagyon pici.
Mikor voltam az orvosomhoz, megkérdeztem őt is. És nagyon mérges volt az önkéntes nőgyógyászok miatt. Azt mondta, tökéletesen megfelel a heteknek a pocakom mérete a baba meg nagyobb is az átlagnál. Ugyhogy mostmár nemérdekel, hanem inkább örülök , hogy nem leszek egy mázsás mire megyek szülni.
Csinosak vagyunk és kész!
Boldog babvárást mindenkinek!
Sziasztok!
Hát igen mindenképp előnye hogy kapok rendesen levegőt néha egy egy nagyobb evés után vagy nagytakarítás után hüppögök kicsit! :o)
Meg az alvás is kényelmes még! A pocakom sem csíkos még! Bár ez genetika függő is lehet!
Csak mindig úgy képzeltem magam hogy nagy pocakos kismama leszek!
Nekem a nőgyógyászom mindig azt mondja pont akkora amekkora lennie kell!
És a baba egy kisebb pocakban is ugyanúgy elfér! :o)
És az sem utolsó szempont hogy tényleg nem folyok szét és szülés után hamar lemegy a pocak! Persze ez nem elsődleges!
Már nagyon várjuk a picit nincs sok március 4.-ig! :o)
Hát köszönöm mindenkinek a nyugtatásokat!
Aranyosak vagytok!
Látom nem mostanában írtak ide,de azért én írok.
Én most a második babámat várom,és nekem is lent van a pocakom.Az elsővel lényegesen nagyobb volt.Nekem is mondják,hogy milyen pici a hasam,de szerintem csak máshogy helyezkedik el(az összes ultrahangon fejfekvésű).Azt mondják,szülés előtt,mikor a hasad leszáll befér a kezed a melled és a pocakod közé.Hát az enyém eddig is befért,és most a 34.hét vége felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!