Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tüneteid vannak/voltak...

Milyen tüneteid vannak/voltak a várandóságod alatt, milyen nemű babát vársz?

Figyelt kérdés
Tünetek alatt émelygés, hányinger, szagundor, vizes vagy tejszerű folyás, kívánósság, fejfájás, hasforma, mellső vagy hátsó falon tapad a méhlepény, szőrnövekedés, pattanásosság, száraz bőr, haj zsírosodás fáradékonyság stb.
2011. nov. 30. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem kislányom lesz.. a legelső tünet a fáradékonyság volt. Állandóan aludtam volna. Aztán hányinger és hányás is hozzá (egészséges szinten) és egyedül a fűszerek szaga volt, amit nem bírtam elviselni.

Előfordult, h ha főzés közben megcsapott a fűszer illata, már szaladtam is a wc-be :) Csokit az első 12 hétben nem bírtam enni, mert rosszul voltam tőle, túl édesnek, émelyítőnek éreztem...

Aztán szerencsére mindez kb 13 hét környékén elmúlt.

Azóta max csak a fáradtság jön elő néha... semmi más.

30 h km

2011. nov. 30. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Émelygés és hányinger, de mindig csak valamilyen szagtól, leginkább a húsoktól, ez még mindig tart.

A folyásom váltakozó, van hogy vizes, van hogy tejszerű, nem kívánok semmit, migrénes vagyok, szóval a fejfájás alap frontoknál. Hátsó falon tapadt meg a lepény. Eddig is zsíros volt a hajam, most még zsírosabb, tele vagyok pattanásokkal,még tinikoromban se volt ennyi!

A hasamon pedig apró piheszerű szőrök jelentek meg, erről olvastam, hogy fiús anyukák esetén a férfi hormonok miatt megjelenhetnek.

Fáradékonyság nem jellemző, de terhesség előtt is pörögtem mindig ezerrel, úgyhogy úgy gondolom, ez az életmódom miatt van inkább.

Van linea negrám is, nagyon hamar megjelent,12. hét környékén, és a köldökömig ér.

Kisfiam lesz, ez 99%!

2011. nov. 30. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Tüneteim: hányás, hányinger.

Kívános nem voltam, és nem undorodtam semmitől. Volt olyan kaja amit nem bírtam megemészteni, és visszajött (pl: sültsonka, pardicsomos húsgombóc)

Folyásom az inkább a 20. hét után volt/van. Mikor milyen.

26 hetesen megindúlt a mellemből az előtej.

Fejfájás volt, és a hasam hegyes.

Mellső falon tapadt, és szőrszálak jelentek meg a pocakomon.

Pattanás nincs, száraz bőr az állandóan, terheség előtt is, hajzsírosodás nincs. :):)

Remélem tudtam segíteni. Jahh és kisfiú lesz! :)

Üdv:28 hkm

2011. nov. 30. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem már 20 hónapos a kislányom.

Az elején csak állandóan aludtam volna,aztán a 10.héttől a 16.hétig tartott az igazi rosszullét.Napi 2-szer hánytam,állandóan egy bizonyos szagot éreztem ami nagyon zavart.A fejem az elején szokott fájni.A túrós,kakaós dolgokat és a körtét nem tudtam megenni.Édességet kívántam.A hasam nem volt nagy,inkább szélesedtem.A bőröm nem volt pattanásos és a hajammal se volt gond.

2011. nov. 30. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Kislányom született:

Émelygés gyakori volt az első trimeszterben, de csak 1szer hánytam

Borzasztó fáradt voltam a 14. hétig

Végig nagyon kívántam az édeset

Szagundorom nem volt

Hátam és a melkasom nagyon pattanásos lett, de elmúlt a 3. trimeszterre

Fejfájásom nem volt

Dupla méhlepényem volt, első és hátsó falon is tapadt

Hasam kerek volt

Sokat híztam fenékre és combra

2011. nov. 30. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:

1.: a nemvárt előtt 2 nappal erős hányinger, kb. a 3.hónapig. Tejszerű folyás. Tejes ételeket, gyümölcsöt, kenyérféléket, pizzát ettem. Hajam szép volt, bőröm kipattogott. Lepény a hátsó falon. Hasforma csúcsos. Végig jól voltam a 2-3. trimeszterben. Kislány lett.

2.:a nemvárt előtt erős hányinger a 3. hónapig. Folyás ua., kívánósság ua.,hajam szép, bőröm nagyon szép. Lepény a mellső falon, hasforma ua., ugyanannyit híztam, és szintén végig jól voltam. Kisfiú lett.

2011. nov. 30. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem várt előtt 1-2 nappal esténként enyhe hányinger, ami csak fokozódott, a 20. hétig hánytam, naponta 3-4 szer. A legelső tünetem viszont az volt, hogy nem tudtam hason feküdni, szintén a nem várt előtt pár nappal. Az lett gyanús, mert mindig hason aludtam. Erős folyás, szemölcseim lettek, és iszonyatos szagundor. Kislányom lett :-)
2011. nov. 30. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Első babánál, semmi bajom nem volt talán egyszer ha émelyegtem egy kicsit.

Sokan nem is vették észre hogy terhes vagyok olyan kicsi volt a hasam. A bőröm megszépült és nem híztam csak hasra.

Most vagyok 13 hetes kismama és még nem is tudtam hogy terhes vagyok de állandóan aludtam volna, alig bírtam felkelni.

Borzasztó rosszul voltam hányinger, szédülés minden.

3 napja például sült krumplit ettem ketchuppal és kb 5 darab után szaladtam és kihánytam :-)

A bőröm nagyon csúnya.

Még nem tudom a nemét.

2011. nov. 30. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:

eslő babám kislány.tünetek:hányinger,hányás nem volt.kb a 13. hétig tartott.szintén az első trimeszterben nagyon durva fáradság egész nap.folyás mikor milyen.szagundorom csak egyetlen parfümömtől volt,semmi mástól.édességet rettenetesen kívántam,miután elmúlt az első trimeszteres hányingerem.bőröm állandóan kipattogott.hajam nem változott.mellső fali lepény.kerek poci.25 kilót híztam.és nagyon vizesedtem.

második baba:még nem tudom a nemét.:)ugyanezek a tünetek,dettóra.

2011. nov. 30. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Fiút várok. Az elején rettenetesen szédültem és álomkóros voltam (meg egy hisztérika... :)). Nem émelyegtem, egyszer sem hánytam, de a savam rengeteg. Rettentően pattanásos lettem, szétrepedt a combomon a bőr a rengeteg visszatartott víztől, a hajam pedig úgy kiszáradt, hogy berasztásodott (ez utóbbin az E vitamin segített). Olyan helyeken is szőrösödöm, ahol eddig soha (has, boka, pfujj, tudom), de legalább lassan nő... :)
2011. dec. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!