Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok szerintetek?...

Terhes vagyok szerintetek? Tanácsokat is kérnék.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A férjemmel több mint egy éve szeretnénk babát, eddig sikertelen volt a dolog. :( Hétfőn kellett volna megjönnie, és az utóbbi napokban nem is igen éreztem jól magam, úgyhogy ma reggel csináltam egy tesztet (Lily terhességi teszt. A kontroll csík mellett megjelent nagyon halványan egy csík. Szerintetek ez is azt jelenti hogy terhes vagyok? Ha igen, akkor szeretnék tanácsokat is kérni, hogy mit szabad mit nem, mire kell jobban figyelni stb. Nagyon vártuk már ezt a babát és szeretném ha minden rendben lenne. Orvoshoz mikor érdemes fordulni? Azért is aggódom hogy ugyanolyan alhasi görcseim vannak mint amikor meg szokott jönni, illetve a derekam leszakad. Ezek normális tünetek? Köszi előre is
2011. nov. 30. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Javítson ki valaki ha tévednék, de a magnézium segít, hogy megmaradjon a baba nem?Azt is szedhetnél a biztonság kedvéért ha így van!De ha nem szóljon valaki!!!Mondjuk a terhes vitaminban az is van...
2011. nov. 30. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Sokmindent leírtak előttem, nem akarom megismételni. Kedves utolsónak igaza van szerintem is, a magnézium is fontos. És mivel görcsölgetsz kedves kérdező, ezért szedj külön is magnéziumot és pihenj, amennyit tudsz. Nekem is magnéziumot írtak fel két hete, mikor keményedtem, meg nem tudtam eldönteni, hogy a hasam fáj-e, és görcsöl, vagy a derékfájás sugárzik át. És azóta jobb (meg már nem is dolgozhatok azóta, hanem pihizek itthon, így nyugodtabb is vagyok, nem hajtom magam a munkában).

24h kismama

2011. nov. 30. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!