Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki van, volt már így?...

Valaki van, volt már így? Nagyon szeretnénk a lányunk (21 hónapos) mellé egy kis tesót. Kérnék tanácsokat mit tegyünk? Jó lenne a 2,5 év korkülönbség? Nem korai az?

Figyelt kérdés
De én egy kicsit parázok,mert már beszélgetünk így a családon belül kinek mi a véleménye erről(tudom nem az ő véleményük számít)és a tesóm mondja hogy ő még várna vele mert még a kislány is pici(de mire a tesó megszületne már 2,5 éves lenne)anyu azt mondja ezt nem ő dönti el persze ő is várna még vele.Most albérletben vagyunk,anyagilag most kezdünk helyre jönni és nagyon gondolkodunk még egy babán,nagyon.Valaki járt már hasonló helyzetbe.
2010. nov. 17. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minél több a korkülönbség ,annál jobban nem társaság a nagynak a kicsi.
2010. nov. 17. 22:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez igaz.Egyébként a húgom én köztem is 2,5 év van és van egy kis öcsénk aki most 6 éves(becsúszott "baba").Ő és én köztem 20 év van.Köszönöm a választ
2010. nov. 17. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 és fél év tökéletes. Én is ennyit akartam, de 3 év lett belőle, mert nem jött egyből a tesó. Én és az öcsém közt is 2 és fél év van.
2010. nov. 17. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
21 hónap a korkülönbség a 2 fiam között. Eleinte nehéz volt, amíg a pici csak feküdt, nézelődött, de most hogy már kúszik, feláll, felül, egymással elbohóckodnak, és ez nagyon jó:) Remélem később is ennyire oda lesznek egymásért:)
2010. nov. 17. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
én ugyan így vagyok vele az én kisfiam 18hónapos és néha annyira szeretnék neki kistesót de valamikor meg nem,a párom is állandóan kérdezi én mikor szeretnék de tök nem tudom eldönteni,nem pici ő még ehez és nem akarom hogy csalódjon hogy nem csak ő lesz a mindenem mert annyira imádom és tök nem tudom elképzelni hogy még egy gyerköcöt ugyan így szeressek.
2010. nov. 18. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha hiszed, ha nem, nem te vagy az egyetlen, ahol ekkora lenne a korkülönbség.

Tedd, amit a szíved diktál.

Senki nem mondja, hogy könnyű lesz, de mások is túlélták már...

Nálunk 20,5 hó különbség van a két lány között, sokszor nehéz, de én akartam így.

A harmadikkal viszont lehet már várok egy kicsit többet majd...

2010. nov. 18. 14:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!Nagyon aranyosak vagytok.És most úgy érzem belevágunk,remélem egy pozitív teszt lesz a karácsonyi ajándékunk,csak ennyit kívánok.Puszi nektek
2010. nov. 18. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
én is kívánom h ez legyen a kari ajándék :)
2010. nov. 23. 15:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2010. nov. 27. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:

A tesom és köztem majdnem kerek egy év a kulönbség:D és elég joban vagyunk, ha valami hulyeséget csinál elobb mondja el nekem, mint anyunak és legalább letudom beszélni vagy tudok neki segíteni.

És van egy novérem akivel 9 év van koztunk, nem mondom h legjobb bnok vagyunk, de ha megyek hozzá akkor azért jo vele lenni, néha bulizunk is egyutt:)

2010. dec. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!