Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Tanácsokat kérnék mivel...

SOS! Tanácsokat kérnék mivel egy gyógyszer miatt abba kell hagyjam a szoptatást hogy tudnám üvegből megetetni?

Figyelt kérdés

Olyan gyógyszert szedek ami miatt nem szoptathatom a 10 hónapos babámat, aki idáig cicin aludt el és éjjel is cicizett 3-4 óránként. Hipoallergén tápszert kaptunk mivel allergiás vagyok és szegény pici ordít, nem hajlandó még az üveget sem a szájába venni. Van valakinek valami hasznos ötlete?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. jan. 20. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

jobbulást neked!

esetleg ha etetve, kanalazva adnád neki a tápszert? vagy nagy fecskendővel? illtve létezik olyan cumi "süveg", ami nagyon puha, jobban hasonlít a mellhez. ezeket kórházban használják.

2011. jan. 20. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen üveget használtok?
2011. jan. 20. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
10 hónapos volt a kisfiam, amikor kevesebb lett a tejem és elkezdtem a tápszerhez szoktatni. Mi is sokat szenvedtünk vele, nem akarta elfogadni a tápszert. Ő is cicin aludt el addig. Több cumisüveget kipróbáltunk, de nem az üveg volt a baj, mert egyiket sem akarta. Én este, szopizás előtt próbálkoztam mindig tápszerrel, amikor már fáradt volt, félhomályban, az ölembe vettem és ringattam egy kicsit. Kb. másfél hét kellett, hogy elfogadja. Először csak egy pár kortyot ivott, majd egyre többet. Közben apa is próbálkozott, azt hittük, hogy csak tőlem nem fogadja el, de ő sem járt sikerrel. Biztosan el fogja ő is fogadni és meg fogja szokni a tápszert. De különben nincs is túl jó íze a tápszernek, szerintem. Főleg nem a hipoallergénnek.
2011. jan. 20. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. A NUK-os üveg vált be nálunk, annak talán kicsit puhább a cumija.
2011. jan. 20. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézd meg!Ez olyan mintha szopizna,de tépszert kap üvegből közben.Egy kis becsapás,de hátha...

2011. jan. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!