Titeket nem zavarna, hogy anyós (akivel egyébként nem vagytok túl jó viszonyban) folyamatosan tapogatni és nézni akarja, mennyit nőtt a hasatok, mintha nem hinné el, hogy valóban ott a baba?
Na én itt másképp csináltam volna, az biztos... :) nem hiszi, hát majd elhisze, ha meglesz. Az UH az megint egy olyan intim dolog, amikor látod a babádat, hogy oda se jöhet velem senki a páromon kívül :)
A következőre dec. 26-án megyünk, már alig várjuk :)
szia
előző válaszoló vagyok
na én meg abban azért nem értek egyet hogy intim dolog az uh, persze nem kell az egész világnak látnia, de azért az első ultrahangomon ott volt a párom és az anyukám akik a legfontosabbak az életemben, gondoltam hadd lássa az unokáját vagy nem értesz egyet? :)
amúgy már 1,5 éves a kislányom
de hát ahány ház annyi szokás, én örültem hogy megoszthattam a szeretteimmel azt az élményt hogy látták ki lakik odabent :)
amúgy már 1,5 éves a kislányom
szija vigyázzatok magatokra
Meglesz, utolsó :)
Már közöltem vele, hogy NEM, nem lesz szükség a segítségére az első időkben, és rövid időre meglátogathat, de legyen tudatában, hogy szülés után nem szívesen látok senkit, aki zaklatni merne :) és beleszólásokat nem fogadok el!
Különben időközben az apám kezdett kioktatni, merthogy én mosható pelenkázni fogom a picit, hogy ez milyen dolog mostanában. Anyós ezt még nem tudja, majd gondolom, kiakad ő is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!