Hol lehet venni melltartóbetétet és milyen márkát válasszak? Normális ugye ha 21 hetesen van egy pici előtejem?
Szia!Brendonban,Dm-ben is lehet venni melltartó-betétet.A DM-es jóval olcsóbb!Talán az ár összefüggésben van a minőséggel... Nekem már 20 hetesen volt előtejem:-)
Boldog Babavárást!
23hetes Kismami
Szia! A Brendonos nem annyival jobb, mint amennyivel drágább. Szóval én a DM-est javasolnám.
Nekem már a 18. hét óta van egy kis előtejem, a doki szerint teljesen normális, ne aggódj!
24 hetes kismama
Ha sok lesz a tejed (mint nekem), akkor nem lesz könnyű dolgod, mert a betétek többsége átázik! Eddig csak a Chicco és a Mimi vált be nálam, ami nagyon nem: az Avent, és a Fixies (eddig ezeket próbáltam ki).
Olyat nem szabad venni, amelyre azt írják rá, hogy "légáteresztő", mert az ilyen fajta sajnos a tejet is átenged (nem is kevés mennyiségben) :-)
Az normális, hogy már most van előtejed, maradjon is így :-)
Egy 6 hetes kisfiú anyukája
Ja igen, és patikában, DM-ben, nagyobb áruházakban lehet őket megvenni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!