Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kit válasszak Nyíregyházán...

Kit válasszak Nyíregyházán ganatikus orvosnak? Csak magán rendelés érdekel! Szeretném ha aktuális árat is írnátok.

Figyelt kérdés

Sajnos nemrég voltam az elsőn 13 hetesen és a kórházba küldött az orvosom. Tudni kell rólam hogy feszült és nyafizós vagyok:) Persze ezekkel párosul, hogy csikis is. Maradjunk annyiban, hogy sírva jöttem ki a vizsgálat után. Nem szeretném, ha ez mégegyszer megismétlődne és kiabálna velem az orvos. A saját orvosom nagyon aranyos, kedves és türelmes velem. Inkább fizetnék egy genetikusnak is, de akit az orvosom jó genetikusnak tart pont ő vele történt az incidens. Kérlek titeket ha tudtok írjatok, nevet, címet, telefonszámot, és árat is. Sajnos néhány hét múlva ugyebár megint genetikai vizsgálat és engem daruval se emelhetnek be oda többé!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2011. márc. 8. 13:33
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Sikerült elírnom: Genetikus!
2011. márc. 8. 13:36
 2/16 anonim ***** válasza:

az én orvosom egyben genetikus is: dr.Fábián Antal!!

én már 2x szülte nála és maximálisan megvagyok vele elégedve. havi vizsgálati díja:9.000 ft. Én mindig a magánrendelőjébe mentem, kórházba csak a végén NST-re.

Akinek az orvosa nem genetikus azt a 12.heti Uh-ra és a 18.heti Uh-ra is akórházba küldi az orvosa. ez így van. ez nem kívánságműsor.

Engem nem küldött oda, ugyanis Ő genetikus.

Ki az orvosod? Kinél voltál a kórházban?

2011. márc. 8. 13:47
 3/16 anonim ***** válasza:
13.47-es vagyok és ha érdekel a címe, telefonszáma megadom. de lehet pont nála jártál a kórházban....ki tudja. ezért írd meg kinél voltál és azt is hogy ki a dokid....
2011. márc. 8. 13:49
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, de pont ő volt a kórházi orvos.

Az orvosom Dr. Albert László. Nagyon meg vagyok vele elégedve. És Sokan mondták, hogy genetikushoz is el lehet mennem ha akarok magánrendelésre amellett hogy saját orvosom van.

Bizonyára Fábiánnak is magánrendelésen jó a modora, de valahogy a kórházi rendelésen az ellenkezője mutatkozott meg. Nem szeretnék semmilyen körülmények között visszakerülni hozzá. A problémám éppen ez. Engem nagyon megsiratott utána is még sokáig hullott a könnyem amikor kijöttem pedig a babám egészséges. Bizonyára mindenki azt hitte rossz hírt kaptam.

2011. márc. 8. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:

hát sajnálom, hogy megbántott, de MIVEL??elmondod?hacsak nem vagyok tolakodó. mostmár kíváncsi lettem rá. rosszat mondott a babádról?vagy miről? mert azt írod, hogy a babád egészséges.

a magánrendelésen velün nagyon aranyos volt..... Igen, van egy modora, nem mindenki tud vele bánni.

A kórházban ha jól tudom 3 orvos csinálja a genetikait, és az egyik Ő.a másik dr.Medve László, a 3.meg talán Orosz....

2011. márc. 8. 17:31
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát már írtam hogy csikis vagyok, és emellé hozzá tartozik hogy 20 éves. Viszont párommal együtt élünk régóta( ő most lesz 26 úgyhogy ő inkább apuka korú). A lényeg hogy nem viselkedek a szokásos 20 éves kislányok módján, és igazán szeretném a kisbabát és igyekszek felelősségteljesen is viselkedni. Viszont sokmindentől félek ilyenkor feszült vagyok. Egyszer az volt a baj hogy nem bírtam ellazítani a hasamat, utána ahogyan csikizett reflex szerűen rámjött a nevetés. De magamba folytottam, viszont a hasam remegett tőle. Bocsánatot kértem. Erre rámkiabált hogy ha bohóckodni jöttem be akkor mennyek ki, és hogy itt egy kisbaba élletéről van szó. mégha hangosan jókedvűen vihorásztam volna megértem, de próbáltam magamba folytani és reflex szerűen jött nem pedig bulizni mentem be. Utána elkezdett folyni a könnyem és még megkérdezte miért sírok...miután kiabált velem. Legszívesebben felálltam volna hogy, jó inkább kimegyek, de onnantól kezdve inkább ráharaptam a nyelvemre és próbáltam valahogy lenyelni a gombócot a torkomban. rossz volt, mert az orvos kezei alatt kiszolgáltatottnak érzem magamat. Nem értem miért van az, hogy a saját orvosomnál úgy remeg a lábam mint a nyárfalevél pl a rákszűrésnél, sőt! jajjgatok, kis híján fejbe rúgom, mert kapálózok és mégis csak mosolyog és nyugtatgat. És a végén mindig mosolyogva jövök el tőle.

Az egyik barátnőmnek Medve az orvosa, de most fog váltani ugyanis azt mondta neki hogy rossz a babájának az eredménye és kezelésre kell hozzá járnia és más orvost megkérdezett és mondták neki, hogy ez hülyeség amit ráírt...

Oroszról meg olvastam itt jót is, de sajnos rosszat is. tanácstalan vagyok:S

2011. márc. 8. 18:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is Fábiánnál voltam először a kötelező genetikai vizsgálaton. Nincs túl jó véleményem róla, kérdeztem,hogy mit jelentenek azok a számok, adatok amit diktált az asszisztensnőnek, de elég félvállról válaszolt. Még be sem fejezte a vizsgálatot máris mobil telefonált, pedig még kérdezetem, hogy minden rendben van-e. Nem tudom mit látnak benne a kismamák, hogy ő az orvosuk???

A köv. vizsgálat Orosz doktorral volt na ő részletesebben elmagyarázott mindent, de ő is telefonált a végén. Miért nem várják meg, amíg kimegy a páciens?

2011. márc. 8. 19:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Én mindkét genetikain Orosznál voltam,nekem szimpi volt,pedig én is olvastam róla rosszakat interneten,de nagyon korrekt volt,rendes,válaszolt a kérdéseimre is,jó érzéssel jöttem el tőle ultrahangról.
2011. márc. 8. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Medve is érti a dolgát. A barátnőd azért vált orvost, mrt egy másik megkérdőjelezte Medve állítását?? hát ha rosszat is mondtak a babájáról azt ki kell deríteni úgy van-e nem megsértődni, vagy stb....

Fábiántól rendesebb orvossal én nem találkoztam. Velünk már zavaróan rendes volt, de mi is úgy bántunk vele, tiszteltük maximálisan.

A nevetgélést nem tudta hova rakni. Gondolhatta azt is hogy rajta nevetsz nem gondolod?.......

2011. márc. 8. 21:12
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem hangosan nevettem már írtam. Inkább ilyen visszafolytott fuldoklás:D és teljesen komoly hangon kértem 2x is elnézést, hogy jelezzem, hogy csikiz, meg fájt is egy kicsit ahogy megnyomogatott.

A barátnőm azóta 3 orvosnál járt és mindegyik rendben talált mindent. Egyébként Medvével ilyen jellegű ,,kezeléses" problémáról más is panaszkodott akit ismerek. Nem sértődött meg mivel hűségesen járt egy ideig amíg más fel nem hívta rá a figyelmét, hogy másnak is ekkora a babája... azóta nemsokára megszületik a kislánya:) és Medve diagnózisai alapján több orvos is ellenőrizte. Hálistennek mindent rendben találtak.

Egyébként teljesen nem számít hogy Fábiánnak éppen szar napja volt-e vagy se, vagy hogy miért üvöltött velem. De mindaddig amég én betegként megyek be, ő orvosként viselkedjen velem. Én többet oda a lábamat be nem teszem. és nem véletlen hogy mások is panaszkodnak rá.

2011. márc. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!