Kit válasszak Nyíregyházán ganatikus orvosnak? Csak magán rendelés érdekel! Szeretném ha aktuális árat is írnátok.
Sajnos nemrég voltam az elsőn 13 hetesen és a kórházba küldött az orvosom. Tudni kell rólam hogy feszült és nyafizós vagyok:) Persze ezekkel párosul, hogy csikis is. Maradjunk annyiban, hogy sírva jöttem ki a vizsgálat után. Nem szeretném, ha ez mégegyszer megismétlődne és kiabálna velem az orvos. A saját orvosom nagyon aranyos, kedves és türelmes velem. Inkább fizetnék egy genetikusnak is, de akit az orvosom jó genetikusnak tart pont ő vele történt az incidens. Kérlek titeket ha tudtok írjatok, nevet, címet, telefonszámot, és árat is. Sajnos néhány hét múlva ugyebár megint genetikai vizsgálat és engem daruval se emelhetnek be oda többé!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kórházban...egyébként most miért baj ha egy orvos felvesz egy telefont?????Mert az én orvosomat is hívták mikor nála voltam.Elnézést kért,hogy sürgős és felvette.
Éssssss????Nem tudok 1 percet várni???Dehogynem!Szerintem fel van fújva ez az egész,és neked senki sem lesz jó!
Nem én írtam azt hogy mindenki felveszi a telefont és hogy miért nem tud várni 2 percet... Erre írtam, hogy lehet csak a kórházi rendelésén volt olyan.
Én igazából csak 2 nevet akarok kizárni. Fábián és Medve. Oroszról hallottam mindkettőt, de azt nem hogy valakit megsiratott volna vagy hogy rossz diagnózist állított volna fel. Ezért írtam hogy, mivel te kifogásoltad hogy telefonált, gondoltam ez nem olyan nagy gond, és hogy magán rendelésen amúgy se csinálnak ilyet.
Az egyik bnőm mondta hogy neki a kórházba Leskó volt és ott is nagyon kedves volt vele. Megnéztem az oldalát és szimpatikus, de nem nem találtam máshol róla semmit, hogy tényleg genetikus lenne. Úgyhogy marad hogy felhívom és megkérdezem. Hidd el nem jókedvemből válogatok, és nem 10 meg 20 orvosról beszéltünk eddig hanem 3-ról. Nekem minden pénzt megér hogy a terhességem és a szülésem alatt minél kevesebb sérelem érjen.
Szerintem ha te érezted volna magadat megalázva te is mindent megtennél azért, hogy elkerüld az ilyen alkalmakat. Sajnos az ilyen tapasztalatok mégjobban megerősítik bennem azt, hogy rettegjek az orvosoktól. Ha van lehetőségem MEGVÁLOGATNI azt hogy ki érhet hozzám és ki nem, miért ne próbálnék mindent elkövetni azért hogy minél kevesebb negatívum érjen?
így van. nem kell úgy viselkedni és akkor normálisak lesznek veled.nagyon válogatsz....
A magánrendelésen is és a kórházban is fel fogja venni a telefont, mert mi van ha SZÜLÉSHEZ hívják???erre nem gondoltál???hm?
te örülnél neki ha majd a szülőszobán szülnél és a fogadott dokidat hívnák és Ő nem venné fel a telefont? nem ugye?
Leskó NEM genetikus. Írtam már hogy 3 orvos csinálja ezt a genetikait......
Köszönöm szépen a válaszokat. Látom nem volt egyértelmű, hogy a telefonos dolgon nem én háborodtam fel.
Nem direkt feszengek hanem félelemből, ezért nekem igen is szükségem van arra hogy türelmes orvos kezeljen. Bizonyára túl reagálom, azzal hogy ennyi ember véleményére kíváncsi vagyok és megpróbálok egy kedves orvost keríteni magam mellé. Viszont többet tényleg nem fogok bemenni oda mert rossz élményem van és tudom hogy választhatok. Ha kell megcsináltatom másik városba. Ez szerintem rám tartozik, hogy ennyire mindent megteszek.
Én pusztán szerettem volna abba segítséget kérni, hogy Nyíregyházán találjak orvost. Látom ez igazából elfajult odáig, hogy negem szidunk.
És már tényleg írtam, hogy NEM ÉN AKADTAM KI A TELEFONON!!! csak az egyik hozzászóló háborodott fel, hogy nem-e bírja ki a vizsgálat végéig. És megkérdeztem, hogy kórházi rendelésen volt-e, mert lehet hogy magánredelésen ahol jobban odafigyelnek a páciensre bizonyára nem ennyire jellemző.
Egyébként jöv. csütörtökön megyek az orvosomhoz és majd kérek tőle egy ajánlást. Csak kíváncsi lettem volna hogy személyes tapasztalatok alapján tud-e valaki ajánlani olyan orvost akivel minimálisan csökkenthetem az ilyen tapasztalatokat.
Mivel nem voltatok ott hiába magyarázom a helyzetet. Én úgy érzem minden tőlem telhetőt megtettem, hogy normálisan megvizsgáljon. Egy hétig izgatott örömmel vártam a vizsgálatot hogy újra láthatom a kicsimet. Egyszerűen váratlan volt és biztos vagyok benne hogy nem én húztam fel az orvost, mert mikor már sírtam próbálta valahogy elterelni a dolgot arról hogy kiabált. Valahogy érezte hogy nem igazán volt jogos. De akkorra már nagyon megbántott így nem számított hogy próbált megnevettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!