Ha most vagyok 9 hetes terhes, akkor felvehetem még a szocpolt? Vagy lecsúsztam már róla?
szia
a terhesség nem számít a szocpolnál és szerintem házasoknak kell lennetek mert különben elég nehéz lenne beigérni egy babát
de a legegyszerűbb ha bemész egy bankba és megkérdezed
Újépítésű lakásnál lehet előre bevállalni a babát, és akkor 4 éved van rá, hogy megszülessen. Az, hogy terhes vagy, nem számít, csak majd ha megszületik. Élettársaknál nem tudom, hogy lehet-e ezt,ezt a bankban tudnák megmondani.
Ha május 31-ig befogadják a hitelkérelmeteket, akkor elvileg szerintem még jár a szocpol... De ezt egy bankban kell tisztázni mindenképp..
Ha még csak most kezdenétek utánajárni a dolognak, akkor sajnos nem sok esélyetek van... Mi október végén írtuk alá az adásvételit, és december legvége volt, mire minden papírunk megvolt, és befogadta a bank a kérelmünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!