Tegnap lecsúsztam a lépcsőn, kb 5 fokot. Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
A fenekemre estem, a pocimat nem ütöttem meg. Utána nem fájt a hasam és nem is véreztem. Nem volt semmi rossz érzésem. Csak megijedtem! 17 hetes km2008. dec. 8. 20:36
1/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem semmi baj nem történhetett. 17 hetesen még elég pici a baba, és jól körbe van ő "párnázva".
De azért jobban vigyázz magadra legközelebb.
Üdv
2/6 anonim válasza:
Én 21 hetesen pereceltem egy hatalmasat tavaly télen a jégen.Egy kedves háztulajdonos elfelejtette letisztogatni a járdáját.Édesanyám 38hetes volt a húgommal,amikor oltári nagyot perecelt.Senkinek sem lett semmi baja.Előfordul az ilyen.Ha nincs vérzés,vagy folyamatosan olyan mintha bepisilnél egy kicsit,csak ez szagtalan,és nem tudod visszatartani,akkor nincs semmi baj.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem észleltem semmi változást, az addigi állapotomhoz képest. Úgy érzem, hogy minden rendben van. Csak ma elégé megijesztettek, olyan ismerőseim akiknek nincs még gyermekük. Mindenki azt mondta, hogy felelőtlen vagyok, hogy nem mentem kórházba azonnal. De én nem érzem, hogy baj lenne.
2008. dec. 8. 21:07
4/6 anonim válasza:
Azért nem árt ha pihensz picit 1-2 napig, az még nem ártott meg senkinek. Biztos nincs semmi baj, de a pihenés nem árt meg. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés ,anyukám bicajjal borult fel apával, szülés beindult 7hónapra.
5/6 anonim válasza:
nem lehet baja a babádnak! annyira sok réteg védi (bőr,zsír,hasizom, méhizom,ami nagyon vastag,placenta,magzatvíz,hogy nagyon ki van párnázva és be van biztosítva ilyen esetekre is,ne aggódj :)
6/6 anonim válasza:
En 16 hetesen estem pár lépcsofokot, szintén csak a fenekemre, semmi baj nem lett. Csak a bokám lett nagyon csúnya és persze jol megijedtem.De semmi baj nem lett, 8 honapos egészségséges, eleven baba.
Ha nem utotted meg a hasadat, nem fáj, nincs vérzés, elvileg nem lehet baj, mivel a baba a magzatburokban védve van a magzatvíz által. Nyugodj meg, pihenj picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!