Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok. Siettem fel...

22 hetes vagyok. Siettem fel a lépcsön, és a korlát élébe beütöttem a hasam, oldalt. Azota nem érzem mozogni a babámat. Baj leht? Vagy nincs összefüggés, lehet hogy ma pihis napja van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
22. hétben még nem érzed állandóan, hogy mozog. De, ha te tudod, hogy mennyit szokott mocorogni és most nem úgy viselkedik, hívd fel a dokidat (hátha javasol egy uh-t), csak a saját megnyugtatásodra. Én is beütöttem egy kicsit, de nekünk van otthon szívhang hallgatónk és rögtön meghallgattam vele. Zakatolt a szíve, mint a mozdony. Nem lett semmi baja, azóta már uh-n is voltam.
2009. aug. 22. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon védett helyen vannak, biztos nincs semmi baja. Nekem a legutolsó terhesgondozáson a doki úgy rámarkolt hasfalon keresztül a gyerek fejére, hogy a szívbaj jött rám. Márpedig ő ért hozzá, szóval ha nekünk nem lett semmi bajunk tőle, akkor nektek sem lesz. Nyugalom!
2009. aug. 22. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, biztos nincs semmi baja. Annyira védett helyen van, hogy egy kis "beütés"nem árthat neki. Meglátod csak lusta ebben a melegben és elkezd hamarosan ficánkolni, akkor megnyugszol.
2009. aug. 22. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!