Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezt felvehetem így nem leszek...

Ezt felvehetem így nem leszek nevetséges?

Figyelt kérdés

[link]

Van egy ilyen tunikám amibe pont belefér a pocakomugye nem így fog állni rajtam de egy fehér lenvászon nadrággal szeretném felvenni a hugom ballagására.Nem szeretnék még egy kosztümöt venni és azthiszem nem is divat már talán első terhességem után lagziba mentünk ruhát vettem most nem lesz már rám jó addigra.lagzi után ballagásra kellett vegyek ruhát mert lefogytam most vegyek még egyet mert megnől a pocim.Ez anyagi csőd lenne már részemre és ok felesleges ruha.Szóval szerintetek nem lesz ez így nem oda illő? Amúgy 21 vagyok szóval a felső illik hozzám meg vékony alkatú is igy nem nézek ki benne otrombán,csak a hasam van.Köszönöm a véleményetek.

2011. márc. 22. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, ha amúgy is szívesen hordanál ilyen ruhát, egy nadrággal biztos csinos lesz rajtad.
2011. márc. 22. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel nyugodtan, biztosan jól fogsz kinézni!
2011. márc. 22. 10:00
 3/9 A kérdező kommentje:
amúgy még nadrág nélkül legging-el is hordtam ,én jól fogom benne magam érezni,csak félek h megszólnának.De szerintem elfogadható egy fehér nadrággal a hasam úgyis felfogja a hosszát.
2011. márc. 22. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó bár drágállom.Nekem is van ugyan ilyen felsőm csak fehérben,és kb 1000 ft-ért vettem a Kínaiban.Ugyan ilyen flitteres csak egyszínű.Talán körbe nézhetnél mert találsz olcsóbban ezt garantálom.Amúgy nyugodtan fel vehetsz egy ilyen felsőt.7+2 hkm
2011. márc. 22. 10:06
 5/9 A kérdező kommentje:
JA nekem már van egy ilyen felsőm kb 3 szor volt rajtam egy évben.már nem igazán akarok kismamruhákra költeni.
2011. márc. 22. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó, csini leszel benne!

/Én 39 hetesen (júniusban) leszek hivatalos esküvőre. Persze csak ha nem születik meg addigra a baba.

Már most fáj miatta a fejem :-( /

2011. márc. 22. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Csini leszel :)

Én is 39 hetesen leszek hivatalos esküvőre, bár én szeptember elején, és én is már most ezen agyalok.

2011. márc. 22. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, csak a flitter nem nagyon illik a lenvászonhoz.

A len természetes anyag, amihez nem igazán illenek a csillivilli dolgok, inkább valami hasonló anyagú pasztell árnyalatú felső.

De ha ebből a ruhából nem fog fel túl sokat a hasad, tehát nem lesz túl rövid, akkor egy leggingsel jó lenne.

2011. márc. 22. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy egy cicanacival:)
2011. márc. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!