Hogyan kell "felfogadni" egy orvost? Lehet, hogy nevetséges a kérdés, de nem tudom, hogyan fogalmazzam meg.
A probléma az, hogy nem igazán tudom, hogyan kérjem meg rá az orvost, hogy ő vezesse le a szülést, őhozzá járhassak végig a terhességem alatt stb.
És ami számomra a legkellemetlenebb téma: hogyan kérdezzek rá, hogy mennyit kér? (Persze csak ha nem mondja magától.)
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de számomra ez probléma :)
(Eddig nem ehez az orvoshoz jártam.)
11 hkm
Én is hasonlóan jártam. Mindenféle nőgyógyászati problémám volt, az 5. doki tudott rajtam segíteni, végre úgy éreztem, "megtaláltam", közben terhes lettem, de ő a szülést nem tudta vállalni. :o( (Akkor voltak a kórházi átszervezések). Akit utána találtam, ő nagyon jó fej volt. Első magánrendelésen elmondta, hogy akkor elmondja, mi a "rendszer" nála, és ha azt tudom vállalni, akkor járhatok hozzá. Szuper korrekt volt. Havonta egyszer "kellett" menni hozzá, akkor kellett kifizetni a tarifáját, de az mindig egy hónapra szólta, azt mondta, ha gond van valamivel, és 17x kell mennem egy hónapban akkor is annyi, és ha minden rendben van, és egyszer megyek csak, akkor is annyi. A szülésért azt mondta nem kér külön pénzt, de elfogad, ha mi úgy gondoljuk.
Ez nagyon tetszett nekem. Végül a szülésre nem tudott bejönni, mert belázasodott, de beküldte a fiát, aki azóta az orvosom. :o)
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Sokat segítettetek.
És plusz köszönet, hogy ilyen hamar írtatok (ma délutánra van időpontom a magánrendelésére)!
A te megfogalmazásod is nagyon tetszik kedves utolsó :)
Amúgy tudom, hogy én spilázom túl ezeket a dolgokat, de valahogy az ilyesmihez nincs érzékem :D
Ha pedig anyagiakról kell beszélnem... az számomra kifejezetten kellemetlen :)
Vegig maganrendelesre jartam(meddoseg miatt elotte is oda jartam)igy ezt mi nem beszeltuk meg kulon hogy hozza jarok,egyszeruen mentem.
szulest megkerdeztem egyszeruen:
Doktor ur nagyon szeretnem ha maga vezetne le a szulesemet(32ik heten szoltam neki).
Penz:
Megis menyibe kerulne a segitsege,megmondta az arat egybol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!