Most tudtam meg, hogy ikreket várok. Hogy közöljem a férjemmel? Ötletek?
Szerintem bárhogyan mondod el neki, meglepetés lesz, hisz nem is sejti, hogy mi van!!!
Nekünk benne volt a pakliba (lombik és két embriót kaptunk vissza) és az első UH-n ugyanúgy nem tudott eljönni velem mert ő is külföldön dolgozik. Felhívott és kérdezte rögtön az UH után, hogy mi van, és mondtam, hogy mindketten megvannak. Nagyon elérzékenyült és nagyon meglepődött, még így is, hogy számítottunk rá (előző lombikból csak egy tapadt meg, és őt elveszítettük elég korán) Úgyhogy hajrá és légyszi azért számolj be mi volt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy reagál.:-D
13:51-es: ezekből a tünetekből semmire nem lehet következtetni, csak UH-n mondják majd meg, ha látszik (van amikor elbújik az egyik és később derül ki, mint a kérdezőnél is) Én ikreket várok és mégcsak nem is hánytam, szóval ennyit a tünetekről.
utolsó voltam
Sziasztok!
Én ma vagyok 13 hetes, múlt pénteken voltam UH-n. Első alkalommal majdnem 8 hetesen azt mondták, hogy 1 van, múlt héten a szonográfus már kettőt látott. Hát kicsit kibuktam én is... :D
Apuka kinn várt, mikor kimentem kérdezte na mi van? Üljünk le... Kicsit megijedt lehet, de mondtam, hogy nincs baj, csak üljünk le. Elővettem a telót, megmutattam a képet, nézte. Belőlem meg csak kibukott, hogy kettő van!!! :D Utólag vicces, de akkor nagyon sokkos voltam...
Ő is csak döbbent képpel nézett egy pillanatra, meg könnyes lett a szeme, majd megoldjuk valahogy, aztán mondta, hogy menjünk innen. :D
Amúgy Kecskeméten nem adnak 12 hetes előttre időpontot, a nőgyógyászhoz kell bejelentkezni, és ha akar, ő csinál uh-t...
sziasztok!most volt 2eve karacsony elött 1nappal hogy terhestesztet csinaltam es pozitiv lett.:-) Becsomagoltam egy kis babakardigant es azt adtam at a paromnak es a lanyomnak.Szep karacsonyi ajandek volt .Akkor az ünnepek miatt nem kaptam idöpontot csak januar 8ra.Eleg sokat hanytam es a hütöt többször is kifertötlenitettem megsem birtam a szagat!:-)Vegre januarban eljutottam a dokihoz es mikor megvizsgalt mondta hogy 2en vannak..elsirtam magamat boldogsagomban..mutatta a doki hogy milyen szepen latszik hogy 2petejü ikrek..Nem szedtem mar 11eve fogamzasgatlot es a csaladban sem tudtunk ikrekröl..annyira csodalatos..most mar 17honaposak egy fiu egylany!egyebkent nagyon pörgös voltam terhesseg alatt!Nem birtam megmaradni..allandoan csinalnom kellett valamit,udvart söpörtem füvet nyirtam,takaritottam a zeneert majd meg örültem:-)Most mind a kettö imad zenet hallgatni es allandoan tancolnak:-)
Terhescukrom volt sajnos...Habar a dietanak köszönhetöen 4kgval kevesebbel jöttem ki a korhazbol mint ahogy terhes lettem,szoval semmit nem hiztam..SOK SOK BOLDOGSAGOT ,EGESZSEGET,ÖRÖMET KIVANOK A KERDEZÖNEK ES AZ ÖSSZES KISMAMANAK!!!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!