Most tudtam meg, hogy ikreket várok. Hogy közöljem a férjemmel? Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 11:53
11/28 anonim válasza:
Nekem egy baba van, de én is extrémen el szoktam fáradni, sőt aludni :)
12/28 anonim válasza:
Mert rendes UH-ra nem akartak kiírni a 12. hét előtt, és mivel szeretném megtudni, h minden rendben van-e a kis pocaklakóval, így megyek 4D-re! Ha a rendes UH-on derülnek ki a bajok, akkor mit csinálok a 12. hét után?!
13/28 anonim válasza:
na ácsi! mi az hogy nem kaptál időpontot? hova valósi vagy?
14/28 anonim válasza:
Magánrendelőben szerintem bárhol csinálnak rendes UH-t ha kéred és megfizeted. Én nem is akarok 4d-t.
15/28 A kérdező kommentje:
Az előző terhességeimnél nem volt szinte semmi tünetem a sűrűn pisilni járáson kívül!Most olyan iszonyú fáradt vagyok,hogy könnyeznek a szemeim!!! Még szerencse,hogy a gép előtt dolgozok itthon és bármikor ledőlhetek!Munkahelyen nem tudom mi lenne velem!
2011. nov. 22. 14:01
16/28 anonim válasza:
Kecskemétre megyek a kórházba, és nem voltak hajlandóak korábbi időpontot adni! Szerintük felesleges, így elmegyek 4D-re, az orvos rendes volt, ezt a vizsgálatot ingyen is elvégzi, csak ne legyen semmi baja a kicsinek! Most mit csináljak, ha nem hajlandóak hamarabb fogadni?!
17/28 anonim válasza:
Én adnék valamit pl 2 cipőcskét egy kis szöveggel a gyermekek nevében: pl: Drága Apukánk! Ezúton szeretnénk közölni veled, hogy úton vagyunk,előre láthatólag (dátum)
fogunk születni. Vagy valami hasonló vicces szöveg:)
Amúgy gratulálok!:)
18/28 A kérdező kommentje:
Ez de aranyos:)Lehet valami ilyesmi lesz:)))Köszi!!!
2011. nov. 22. 15:54
19/28 anonim válasza:
MAjd azért írd meg mi volt, mit mondtál, hogy fogadta... :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!